fbpx

NADA BEHANDLING

FÅ NADA behandling MOD AFHÆNGIGHED

Lider du af stress, angst, hedetur eller hormonelle ubalance? Så kan en NADA behandling fra Godthjælp være med til at genfinde din krops balance.

NADA er forkortelsen for den amerikanske forening ’National Acupuncture Detoxification Association’, som blev dannet i 1985 i USA. NADA er blevet synonymt med en auriculoterapeutisk metode, der tog sit udspring i Østen i 60’erne. I sin nuværende form er NADA-metoden en behandlingsform, der benytter øreakupunktur for at opnå en balance i kroppen hos misbrugere. Metoden bruges især hos stof-, pille- og medicinmisbrugere, men kan også bruges ved andre former for afhængighed som eksempelvis ved afhængighed af tobak, alkohol, usund mad, eller medicin. Metoden kan altså bruges til mange forskellige former for misbrug, da den er beroligende og balancerende for nervesystemet.

Anne Kathrine – behandler i NADA

ANNE KATHRINE

Anne Kathrine – behandler i NADA

DEA-MARIA

Jesper – behandler i NADA

JESPER ELBÆK

NADA behandling hos Godthjælp

I klinikken benytter jeg metoden til at behandle:

  • Hormonel ubalance som hedestigninger i overgangalderen og PMS

  • Hedeture i forbindelse med kemobehandling

  • Stress

  • Angst

  • Afvænning

Jeg arbejder ikke med stofmisbrugere i klinikken, da det ikke er mit speciale.

NADA behandling mod stess, angst og til afvænning
Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Afhjælp afhængighed med NADA øreakupunktur

NADA-metoden er en behandlingsform, der benytter øreakupunktur for at opnå en balance i kroppen hos misbrugere. Metoden bruges især hos stof-, pille- og medicinmisbrugere, men kan også bruges ved andre former for afhængighed som eksempelvis tobaksafhængighed.

NADA skal ses som et supplement til anden behandling, så der stadig arbejdes med alle de faktorer, som er involveret i misbruget. Det kan være vanen, de psykiske aspekter og de sociale adfærdsmønstre, som skal håndteres, samtidig med at akupunkturen regulerer de fysiske og psykiske faktorer, der er en del af misbruget.

Vil du gerne vide om en NADA behandling kan afhjælpe din afhængighed? Få hjælp af vores akupunktør i København ved at ringe på telefon tlf. 53 500 801, eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Sådan foregår en NADA behandling

NADA-behandling gives to gange om ugen á 30 min. Fem nåle sættes i akupunkturpunkter i ørene. Behandlingen blandes ikke med kropsakupunktur, som kan forringe resultatet. Efterfølgende kan der sættes ørekugler på punkterne, som patienten selv kan gå og massere for at øge effekten.

Hvordan virker NADA?

NADA-behandlingen giver en ro i hovedet og i kroppen. Det afhjælper abstinenser, spiseforstyrrelser og øger koncentrationsevnen. Resultaterne viser sig ved positiv påvirkning af søvnbesvær, aggressioner, stress og depressive tendenser.

Der er også flere og flere behandlere, der med god effekt bruger metoden ved ADHD og andre lidelser med hyperaktivitet, hvor det ikke er ualmindeligt, at misbrug netop begynder med en ”selvmedicinering” for nogle af disse tilstande.

Behandlingsmetoden har også vist sig at have en positiv effekt på kvinders PMS, hedeture i kemobehandling samt i overgangsalderen. Ifølge teorierne virker netop NADA, fordi behandlingen virker afbalancerende på vores yin. Den ”køler” os ned, styrker den indre ro og øger dermed balancen.

Gør nada behandlingen ondt?

Hos patienter, der i forvejen er smerteplaget, eller som er under medicinsk behandling, hvor bivirkningerne kan være øget smertetendens, kan det være ubehageligt. De fleste finder dog behandlingen behagelig og beroligende og går herfra med en afslappet følelse i kroppen.

Bestil en tid til NADA behandling i dag

Vil du gerne bestille en tid til NADA behandling hos Godthjælp? Så er du mere end velkommen til at bestille en tid ved at ringe på telefon 53 500 801 eller bestille online.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilke behandling, du skal vælge.


Af: Rikke Godthjælp

NADA behandling hos Godthjælp
Artikler

Andre artikler
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
  • Behandling

    Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
    .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »