fbpx

Akupunktur mod overgangsalder

Overgangsalderen er en naturlig proces, der opstår hos kvinder, når de fylder omkring 50 år - det er dog ikke underligt at opleve symptomer på den før dette. Ved processen stopper æggestokkene med at producere østrogen og progesteron, hvilket betyder at menstruationerne bliver mere uregelmæssige. Dette skaber en hormonel ubalance i kroppen, som bl.a. medfører kraftige hedeture. Akupunktur mod overgangsalder kan være særligt gavnlig til at fjerne disse ubalancer og blokeringer, og på den måde opretholde kroppens naturlige balance.

Vil du høre mere om, hvordan akupunktur mod overgangsalder virker, er du velkommen til at snakke med en af vores erfarne akupunktører. Du kan ringe på tlf.  53 500 801 eller sende en besked til klinik@godthjaelp.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvad sker der når overgangsalderen træder ind?

Overgangsalderen, også kaldet menopause, er en proces, hvor kroppen reducerer sin produktion af de naturlige hormoner østrogen og progesteron. Det er altså en ganske naturlig periode i livet - ligesom puberteten. Her er kroppen nemlig også i hormonel ubalance, hvilket kan skabe gener for mange. 

Gener i forbindelse med overgangsalderen er bl.a.:

 • Hedeture
 • Nattesved
 • Tendens til depression
 • Hovedpine eller migræne
 • Nedsat sexlyst
 • Nedsat koncentrationsevne 
 • Humørsvingninger

Rikke Godthjælp

Dea-Maria

Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Hvordan virker akupunktur mod overgangsalder?

Med akupunktur er det muligt at genoprette kroppens kemiske balance, for at reducere eller helt fjerne blokeringer af energi og ubehagelige symptomer. Behandlingen er særligt gavnlig for overgangsalderen, da gendannelse af kroppens energier reducerer hedeture.

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode, som er baseret på ligevægten mellem Yin og Yang. Yin og Yang er to modvirkende energier, der bør være i konstant balance. Hvis din krop er kommet ud af balance, f.eks. grundet hormonelle forstyrrelser, påvirkes dens funktioner og energier negativt.

Hvor meget akupunktur er nødvendigt for at behandle overgangsalder?

Det er individuelt hvordan man oplever overgangsalderen, hvilket betyder at gener og smerter også kan variere både i mængde og længde. Nogle vil blot opleve få gener, som kan vare omkring 1 år, mens andre lider af mere omfangsrige gener, som kan varer op til 5 år. 
Dette betyder også at antallet af behandlinger varierer alt efter behov, sommetider er det nok med en enkelt behandling. Dog er det en proces at få kroppen i balance, hvilket betyder at de fleste vil have behov flere behandlinger og nogle har behov for at behov for at blive behandlet i hele perioden. Det kommer meget an på hvordan kroppen reagere på behandlingen, livsstil og hvor voldsomme symptomerne er.

Få hjælp til dine gener hos Klinik Godthjælp

Udgangspunktet for akupunktur er arbejdet med sjæl og psyke - den enkelte behandler vil herefter have sin egen specielle indfaldsvinkel til behandlingen. Hos Klinik Godthjælp er alle vores behandlere medlem af PA - Praktiserende Akupunktører, som er en faglig sammenslutning, der sikrer dig, at du får en kvalificeret akupunktur behandling. 

For at være medlem af PA kræver det, at man er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Dette sikrer også at du får en veluddannet behandler, som kontinuerligt holder sig opdateret med ny viden indenfor akupunktur og alternativ behandling.

Hvis du oplever gener i forbindelse med overgangsalderen, kan du booke en tid hos en af vores dygtige behandlere lige her. Har du endnu spørgsmål til behandlingen med akupunktur, er du velkommen til at kontakte os for mere information.


Medlem af PA og DA

Klinikken er medlem af PA - Praktiserende Akupunktører og DA - Danske Akupunktører, som er faglige sammenslutninger, der sikrer, at du får en kvalificeret akupunktør. For at opnå medlemskab hos disse foreninger kræver det, at man er RAB-registeret.

RAB står for Registeret Alternativ Behandler. Dette sikrer dig, at din behandler er veluddannet, og at din behandler kontinuerligt holder sig opdateret med ny viden.

Dansk lovgivning

WHO - Verdenssundhedsorganisationen under FN har udarbejdet en liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur. Se WHO's liste her

Læger verden over benytter i dag akupunktur, da effekten er stor og i modsætning til stort set alt medicin sjældent har bivirkninger.

I Danmark har akupunktur, gennem studier vist positive resultater ved bl.a. reaktioner efter kemoterapi og graviditetskvalme. Der er også bevislige resultater ved behandling af barnløshed.

Amerikansk militær er med stor succes begyndt at benytte akupunkturen til behandling af posttraumatisk-stresssyndrom på krigsveteraner.

WHO

”Akupunktør” er ikke en beskyttet titel. For ar kunne sikre dig den bedst mulige behandling i Danmark bør du derfor vælge en behandler, der er RAB-registeret.


Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »