fbpx

Hormonbehandling – behandling af hormonel ubalance

Føler du dig træt, stresset og utilpas? Så kan hormonbehandling ved akupunktør være løsningen. Hormonel ubalance er noget mange oplever på et tidspunkt i livet. For nogle er det værre end andre, og kan være årsag til store problemer eller ændringer i kroppen. I klinikken benytter jeg akupunktur til behandling af hormonel ubalance, og lytter til, hvad din krop har brug for.

Vil du bestille en tid, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at give mig et kald på tlf. 53 500 801, eller sende en mail til klinik@godthjaelp.dk, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

Hvad er hormoner?

Hormoner er kort sagt kemiske signalstoffer, der sender besked rundt til hele kroppen, hver gang der skal ske noget. Det kan f.eks. være besked om, at du skal sove, det er tid til menstruation, eller at du skal have noget at spise. Til hver af disse ting, er der derfor forskellige hormoner til at levere beskeden. De har hver især en specifik funktion, og bliver produceret forskellige steder i kroppen. Hvis du føler en ubalance eller er opmærksom på, at du har et konkret problem i forhold til dine hormoner, kan årsagen være et ansvarliget hormon i kroppen, du producerer for meget eller for lidt.

Behandlinger

Her finder du en liste over hvad behandles i klinikken.


Andre behandlinger
Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Har du brug for hormonbehandling?

Hormoner styrer langt mere i kroppen, end du lige umiddelbart tror. Mange bliver derfor overrasket over at finde ud af, at de problemer de dagligt er udfordret med, i bund og grund handler om en ubalance i deres hormoner.

Problemer forårsaget af hormonel ubalance kan derfor være:

 • Søvnproblemer

 • Stress

 • Hovedpine/Migræne

 • PCOS

 • Infertilitet

 • Manglende sexlyst

 • Øget sult

 • Problemer med fordøjelsen

 • Humørsvingninger

 • Uren hud

 • Rejsningsproblemer hos mænd

 • Vægtøgning

Stabliserende hormonbehandling med akupunktur

I klinikken behandler vi alle former for hormonel ubalance. Gennem akupunkturen kan man nemlig stabilisere det hormon, du enten producerer for meget eller for lidt af. For at stabilisere hormonbalancen benytter jeg mig af den klassiske kinesiske metode. Det kinesiske målesystem tager højde for, at menneskers anatomi er forskellig. Under hormonbehandlingen vil jeg derfor holde øje med din krop, og hvad den giver udtryk for.

Akupunkturnålene placerer jeg de steder på meridianerne, hvor energien er let tilgængelig. Kroppens organer er nemlig tæt knyttet via disse steder, og du vil derfor opleve, at jeg måske placerer nålene andre steder, end der hvor du har problemer.

Vi benytter også den vestligtbaserede terapiform: AuriculoTerapi. Denne form for terapi benytter et mix af øreakupunktur, frekvenser og lysbehandling. Den er både dybdegående, men også effektiv til hurtigt at få dit hormonspejl på plads, så din krop kommer tilbage i balance.

Ved at bruge akupunkturen som behandling af hormonel ubalance, bliver ubalancer og blokeringer fjernet, og din kropsenergi kan derefter flyde frit, som den skal. Akupunktur kan også være bruges i forbindelse med behandlinger for kæbesmerter, stressbehandling og behandling af arvæv.

Vil du høre mere, er du velkommen til en snak på tlf. 53 500 801

Årsager til hormonel ubalance
 • Søvnmangel

  Vi har alle brug for vores søvn, og ikke mindst nok af den. Der kan være mange årsager til at du lider af søvnproblemer, overordnet er dog at finde frem til problemet. Under vores nattesøvn, bringer vores krop nemlig stresshormonet kortisol tilbage i balance.

 • P-piller

  Når kvinder tager p-piller indtager de syntetiske hormoner, hvilket ikke er naturligt for kroppen. Det betyder derfor også, at hormonniveauet i kroppen kan komme ud af balance. Har I fertilitetsproblemer, har vi stor erfaring og succes med behandling gennem akupunktur.

 • Pubertet

  Puberteten er en periode, hvor hormonerne raser derudaf. For unge kan dette give store gener i form af slemme menstruationssmerter og hormonrelateret akne.

 • Overgangs-alderen

  Modsat puberteten, falder hormonproduktionen, når du kommer i overgangsalderen. Særligt kvinder kan dette være særligt ubehageligt for. Hedeture, humørsvingninger, tørre slimhinder og nedsat kræfter, er blot nogle at de udfordringer du pludselig kan stå med.

 • Dårlig kost

  Det mad du indtager, har stor betydning for hormonerne i kroppen. De kan både komme ud af balance, men modsat også i balance, hvis det rigtige mad bliver indtaget. Her er der både tale om hvad du spiser og kvaliteten af den, men også den tid og ro du skaber omkring dit måltid.

 • Stress

  Har du været stresset over en længere periode, kan det påvirke dine hormoner. Stresshormonet kortisol kan nemlig komme ud af balance, og påvirke resten af din krop.

Få mere information om vores hormonbehandling

Er du interesseret i at høre mere om hormonbehandling gennem akupunktur? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 53 500 801, sende en mail til klinik@godthjaelp.dk eller ved at udfylde kontaktformularen

Få balance i dit liv i dag.

 

hormonbehandling for hormonel ubalance
Book en tid i dag

Der kan være flere årsager til, at din krop er ude af balance. Vil du vide mere, eller bestille en tid, er du mere end velkommen til at give mig et kald på tlf. 53 500 801, eller sende en mail til rikke@godthjaelp.dk, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »