fbpx

Ar

Et ar er ikke bare et ar

Det handler om andet end skønhed, når behandlere anbefaler at få minimeret arvævsdannelse

De fleste ved, at nye ar skal holdes væk fra solen for at bliv pæne, men vidste du også, at det er en rigtig god ide at behandle dine ar efter f.eks en operation? Ar skal gerne være fine, tynde linjer, der er svære at få øje på. Er de hævede, røde og ømme, kan det give terapiforhindringer. Især ar på tværs af kroppen som fx ved kejsersnit kan give problemer, og selv små ar kan lave ballade sidenhen.

Huden fungerer som signalmast for hjernen

Det er vigtigt at tage sine ar alvorligt efter operationer eller andre uheld, hvor hud eller indre væv er kommet til skade. Vores hud er en stor informationskilde. Dvs, at huden informerer hjernen om bl.a. tryk og temperatur, men også om, hvorledes vi bevæger os i rummet.

Det er vigtigt, at huden sender de rette informationer til hjernen, så hjernen kan sende de rette beskeder til vores muskler så de kan arbejde hensigtsmæssigt og give os en god kropsholdning. Hvis ikke vores holdning er god og afbalanceret, kan det bl.a. give smerter i form af slidgigt, løbeskader, spændingshovedpine. Ja, det kan faktisk forårsage spændinger i hele kroppen.

De dybe ar og de ar, der går på tværs af kroppen, giver oftest flest problemer. Vores nervetråde løber i hovedtræk på langs i kroppen, så de bliver skåret over ved dybe snit. Nervetrådene skal ligesom huden vokse sammen igen.

ar
Vidste du at:

Behandlinger, der kan hjælpe til god ardannelse, er bl.a. akupunktur, zoneterapi, kinesio-taping, homøopati, auriculoterapi.

Se hvordan jeg behandler ar med øreakupunktur:

Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Behandling af ar

Når først huden er lægt, kan du begynde med at oliere og massere. Brug evt. E-vitaminkapsler, prik et lille hul i toppen, smør olien på arret og massér på tværs af arret med fingerspidserne uden at mase. Gør det én til to gange om dagen, indtil arret er pænt. Olien nærer og blødgør huden, og massagen styrker nervernes evne til at vokse sammen igen. Du kan gøre det samme med sølvpapir.

Det lyder måske helt skørt, men jeg har en del erfaring med det fra mange patienter. På både gamle og nye ar, der ikke er pæne, kan man med fordel bruge sølvpapir. Det virker især på bulne og grimt sammenvoksede ar. Det tager 3-6 måneder, inden du opnår et pænt resultatet. Gør området omkring arret fugtigt med vand og læg sølvpapir, så det dækker arret plus 2-4 cm yderligere og lad det sidde i ca 30 minutter. Gentag 1-2 gange om dagen – fx om aftenen – når du sidder og læser eller ser TV.

Vi kan også få ar inde i kroppen. Indre ar – fx efter en operation – kan man bl.a.behandle med homøopati.


Af: Rikke Godthjælp

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
.

.

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »