fbpx
Godthjælp Institute - Kurser
TemaDage & TemaAftner

Nedenunder ses de kurser vi afholder under vores TemaDage & TemaAftner.
Alle kurser kan tages enten i København og- eller Aarhus. 

Godthjælp kurser & uddannelse

Temadage & Temaaftner

Temadagene henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Kurset er praktisk og teoretisk og henvender sig til dig, der allerede arbejder med mennesker.

OBS: Du får rabat ved at tilmelde dig hele Øreakupunktur/Auriculoterapiuddannelsen eller flere kurser på én gang!

Behandling af FERTILITETSPROBLEMER med ØreAkupunktur

Mange par i dag har svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO (poly cystiske ovarier syndrom) eller PCOS (polycystisk ovarie syndrom), udeblivende menstruationer eller også er de uforklarligt barnløse. Årsagerne hertil er mange, og det er derfor vigtigt at se på de forskellige faktorer, der spiller ind.

Et af de redskaber, som med fordel kan benyttes, er ØreAkupunktur / AuriculoTerapi. ØreAkupunkturen er med til at skabe balance i kroppen, og man kan derudover give en meget specifik behandling af de hormon frigivende kirtler.

For at hjælpe et par med at få børn, skal der ofte en kombination af tiltag til. Derfor er det også vigtigt, at både kvinden og manden forholder sig til sine kost- og motionsvaner.

På kurset vil vi også tale kosttilskud og urter der kan balancere kroppen og øge chancerne for at kvinden bliver gravid, Acupharma kommer forbi.

Behandling af KÆBEDYSFUNKTIONER med ØreAkupunktur

Vil du lære, hvordan du effektivt behandler kæben og dermed de problemer, kæben kan skabe, så har du muligheden nu.

Kæbe og kontrol hænger nøje samme.

Når vi skal kontrollere vores følelser, bider vi hårdt samme, så vi ikke falder fra hinanden.
Fx når vi ikke vil vise omverdenen, hvor kede af det, hvor skrøbelige, hvor vrede, stressede eller frustrerede vi er. Også når vi bliver vrede, fordi vi er ved – eller har mistet kontrollen. Eller når vi har sat os et mål, og vi for enhver pris bare SKAL nå det.
Kæben kan, ved hårdt sammenbid eller fejl i bidfunktionen, påvirke hele vores krop negativt.

Hvad kan kæbedysfunktion påvirke:

 • Hormonsystemet og derved menstruationscyklus, fertilitet og psyken, sult, mm.

 • Synet og derved øjensamarbejdet og de to hjernehalvdeles samarbejde, hvilket kan give koncentrationsbesvær, læsevanskeligheder, søvnproblematikker, psykisk belastning, mm.

 • Kropsholdningen som i ubalance kan give bl.a. negativt slid på knogler og led, tryk på nerver samt overspændte og belastede spændte muskler.

 • Det indre øre og derved vores balancesans og hørelse, eksempelvis tinnitus.

 • Centralnervesystemet og derved vores stressniveau, fordøjelsen, åndedrættet, førligheden, smerteinformation og meget mere.

 • Fodstillingen og derved hvordan vi bevæger os. Vigtigt information til behandling af smerter i bevægeapparatet.

Behandling af ALLERGI med ØreAkupunktur, Kosttilskud og Urter

Flere og flere danskere får konstateret allergi, både helårs allergi, sæson allergi samt fødevareallergi eller intolerance. Et større fysisk og psykisk pres i arbejde og hverdag, ensidig eller forkert kost, manglende amning og for tidlig introduktion til almindelig kost hos spædbørn, for lidt søvn og for meget tid foran en skærm er alle elementer, der øger presset på kroppen og svækker kroppens immunforsvar.

Den traditionelle behandling som tilbydes hos lægen er næsespray, øjendråber eller piller. Ingen af disse behandlinger er langsigtede, men blot symptombehandlinger og forværrer ofte symptomerne på sigt, da de slider på slimhinderne i kroppen.

Jeg har rigtig gode resultater med behandling af allergi i min klinik. Det er vigtigt at se på helheden, dvs. både psyke, miljø, kost og immunforsvaret. Ved at supplere med øreakupunktur og de rette kosttilskud får du hurtige og langsigtede resultater. Min egen erfaring er, at allergisymptomerne efter behandling i 1 – 3 sæsoner kan forsvinde helt eller formindskes til næsten ingen.

Behandling af HOVEDPINE & MIGRÆNE med ØreAkupunktur

Gennemgang af hvordan du hurtigt og effektivt behandler hovedpine og migræne med ØreAkupunktur, kostændringer og kosttilskud.

På denne del af Temadagen kommer vi omkring:

 • Spænding i nakke, skuldre og kæbe

 • Nervesmerter

 • Hormonel ubalance

 • Stress og psykisk uro

 • Kost og kosttilskud

Behandling og forebyggelse af SPORTSSKADER & LEDSMERTER med ØreAkupunktur

Der er flere vinkler på behandling af det muskelskeletale med ØreAkupunktur. Man kan gå direkte på ledet, muskler eller nerveområder eller man kan behandle kropsholdningen. Vil man optimere sin behandling, er det et must at se på kropsholdningen – det posturologiske kropsskema.

Denne dag vil du blive introduceret til posturologiske test og punkter, som du let kan benytte i dine behandlinger allerede dagen efter. Ligeledes kommer vi rundt om rygraden og ledområderne.

Du vil også blive præsenteret for kosttilskud og urter der kan hjælpe dig godt på vej, Acupharma kigger forbi.

Temadage & temaaftner
 • Fertititet med ØreAkupunktur

 • Kæbedysfunktioner med ØreAkupunktur

 • Allergi med ØreAkupunktur

 • Hovedpine & Migræne med ØreAkupunktur

 • Sportsskader & Ledsmerter med ØreAkupunktur

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »