fbpx

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage med cupping & akupunktur

Overvægt, appelsinhud, væskefyldte buler, uelastisk hud samt smerter og hudproblemer er tegn på, at der ophober sig affaldsstoffer i huden og bindevævet. Med en bindevævsmassage renses vævet for affaldsstoffer, og på den måde kan dine gener afhjælpes.

Hos klinik Godthjælp bliver du mødt af erfarne behandlere, der altid tager udgangspunkt i din konkrete situation. Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 53 500 801 eller gennem vores bookingformular.

Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en blid massage, hvor terapeuten trykker let, men dybt i de kropsområder, hvor spændingerne skal frigives. Spændingerne opstår ofte som resultat af, at bindevævet mellem to muskler på uønsket vis hæfter sig sammen. Når den ene muskel så trækker den anden med sig, kan smerterne opstå – og det er her spændingerne mærkes tydeligst.
Med en bindevævsmassage kan man frigøre denne uønskede sammenhæftning af muskler og på den måde give musklerne frirum til at bevæge sig behageligt. Udover at bindevævsmassage udbedrer spændingerne mellem musklerne, arbejder den også med nervesystemet.

Bindevævsmassage med cupping hos Godthjælp
Billede tæt på af behandling med cupping

Dea Leona

Hvad hjælper bindevævsmassage på?

 • Ophobet fedt
 • Hudlidelser
 • Piskesmæld
 • Lænde- og rygsmerter
 • Nakke- og skuldersmerter
 • Iskias smerter
 • Fibromyalgi
 • Bækkenløsning
 • Ledsmerter
 • Muskelspændinger
 • Vejrtrækningsproblemer
 • Stivhed
Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Hvordan fungerer bindevævsmassage?

Bindevævsmassage går ind og løsner dele af bindevævssystemet – som f.eks. muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinde. Når det sker, bliver det autonome nervesystem aktiveret. Denne del af nervesystemet regulerer forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen. Her frigives også kroppens stress og spændinger. Mange af spændingerne er forbundet med følelsesmæssige og psykisk belastende minder. Ved at de fysiske spændinger løsnes, er det ofte også en god lejlighed for klienten at få de psykiske problemer frigivet.
På trods af at teknikkerne er ganske blide, er de meget effektive til at gøre kroppen mere smidig, elastisk og afspændt. Derfor er bindevævsmassage særligt velegnet til smertefulde områder i kroppen.

Sådan virker massagen som slankebehandling

Affaldsstoffer i fedt og bindevæv gør det meget svært at forbrænde fedt, da affaldsstofferne/toxinerne ophobes mellem cellerne og blokerer det frie flow af væske, der skal kunne rense og holde celler friske og stærke. Med bindevævsmassage med cupping sørges der for øget blodcirkulation. Derfor kan affaldsstofferne transporteres væk, og uønsket fedt i området kan reduceres.

Sådan virker massagen som smertebehandling

Efter en længere periode med stres og for meget at se til begynder kroppen ikke at kunne følge med, og der ophobes affaldsstoffer fra cellerne, der ikke kan følge med. Disse affaldsstoffer deponeres i hud, bindevæv, led og senebånd. Hvis de ligger længe nok og i tilstrækkelige mængder, opstår der inflammation, og du får hævede, irriterede og smertefulde muskler og led. Det samme sker med hudlidelser.

Bindevævsmassage er ikke kun godt, når du skal tabe dig eller af med din cellulitis. Den er også et supereffektivt redskab til at behandle muskelsmerter. Når der kommer inflammation i bindevævet og senerne omkring musklerne, opstår der smerter, og musklerne bliver stive og ufleksible. Her er cupping i kombination med akupunktur helt eminent.

Bliv fri af hudlidelser med bindevævsmassage

Bindevævsmassage mod hudlidelser

Har du toxiner i din hud, kan det vise sig som hudirritationer, b.la. eksem og andet udslet.

Når du bevæger lymfen i huden og det underlæggende bindevæv, sørger du for, at der kommer frisk blod, næring og lymfe til området, og at de affaldsstoffer, der har ophobet sig i området, transporteres væk.

Ophobning af affaldsstoffer kan komme på grund af fødevareallergi eller intolerancer. I klinikken kan vi hurtigt og effektivt teste dig. Vi tilbyder også behandling af arvæv, hormonbehandling og fertilitetsbehandling.

Giv os et kald på tlf. 53 500 801, så finder vi i fællesskab en tid der passer dig.


Medlem af PA og DA

Klinikken er medlem af PA - Praktiserende Akupunktører og DA - Danske Akupunktører, som er faglige sammenslutninger, der sikrer, at du får en kvalificeret akupunktør. For at opnå medlemskab hos disse foreninger kræver det, at man er RAB-registeret.

RAB står for Registeret Alternativ Behandler. Dette sikrer dig, at din behandler er veluddannet, og at din behandler kontinuerligt holder sig opdateret med ny viden.

Dansk lovgivning

WHO - Verdenssundhedsorganisationen under FN har udarbejdet en liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur. Se WHO's liste her

Læger verden over benytter i dag akupunktur, da effekten er stor og i modsætning til stort set alt medicin sjældent har bivirkninger.

I Danmark har akupunktur, gennem studier vist positive resultater ved bl.a. reaktioner efter kemoterapi og graviditetskvalme. Der er også bevislige resultater ved behandling af barnløshed.

Amerikansk militær er med stor succes begyndt at benytte akupunkturen til behandling af posttraumatisk-stresssyndrom på krigsveteraner.

WHO

”Akupunktør” er ikke en beskyttet titel. For ar kunne sikre dig den bedst mulige behandling i Danmark bør du derfor vælge en behandler, der er RAB-registeret.


Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »