fbpx

Right

Rikke Godthjælp Helheds Terapi

Årsagsbehandling og traumeforløsende behandling giver bedre og længerevarende resultater.

Med RiGHT behandling er det nu muligt at gå dybere, så du virkelig rykker.

Ligegyldigt om det er fysiske eller psykiske symptomer du har, så hænger både fysik og psyke uløseligt sammen, det kalder vi psykosomatisk.

Hvad skal vi arbejde med

- Har du smerter, du ikke kan komme af med

- Har du svært ved at tage beslutninger og får ikke tage action på dine opgaver

- Er du stresset og presset og kan ikke komme op af hullet

- Er du uforklarligt barnløs

- Har du allergi, fødevareintolerance eller fordøjelsesproblemer

- Vil du arbejde med din kropsholdning, 

Du kan se flere af de problematikker, jeg arbejder med her.

Se alle problematikker vi arbejder med her

Det kan være, at du oplever andre lidelser eller ubalancer. Skriv eller ring og hør om jeg kan hjælpe dig.

 

Sådan gør vi

For at du kan finde din vej ud af fysisk smerte eller psykiske udfordringer, så skal du være villig til at se på hele dig, hvis du vil have varige resultater, der ikke dukker op som et nyt symptom eller slet ikke forandre sig. Samtidig er det vigtigt at være respektfuld overfor det sted, du befinder dig. Det vil sige, at de grænser og de begrænsninger, du sætter og indeholder, de er der af en årsag. Det er vigtigt, at krop og sjæl kan følge med, samtidig med at du bliver udfordret, så der sker en bevægelse.

Med RiGHT terapi arbejder vi med alle de redskaber, jeg har samlet, erfaret og skabt gennem 20 år som behandler (og 35 år i egen terapi). Det vil derfor være en helt unik behandling, du får, som vil være skabt ud fra det du har brug for, og med de redskaber jeg tilbyder.

Når vi arbejder med RiGHT terapi, bruger jeg mange redskaber, der er summen af læring fra mange rejser, uddannelser, behandlinger og egen indsigter. Jeg trækker b.la på disse redskaber:

Hvor lang tid tager det

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en indledende samtale før behandlingsforløbet, planlægges der en telefonisk samtale. Dette sikrer, at behandlingen er skræddersyet til dine behov. Behandlingerne varer typisk mellem en time og halvanden. Jeg anbefaler, at du reserverer tid i din kalender efter behandlingen, så du kan give dig selv tid til at reflektere over og integrere det, der er sket under sessionen. Dette vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af behandlingen.

Hvor ofte

Det afhænger meget af, hvad vi arbejder med, og hvor klar du er til forandring. Det vigtige er, at dit system kan følge med. Normalt vil der være 1-2 uger mellem første og anden session og derefter varierer det meget fra person til person og hvilke problematikker vi arbejder med. 

 

Din investering i dig selv

Når du siger JA til at få RiGHT behandling, så siger du JA til et forløb på 5 sessioner. 

Din investering giver dig adgang til alle de redskaber, som jeg gør brug af. Så skal der laves en fødevaretest eller et sæt posturologiske indlægssåler, er det en del af pakken. Urter og kosttilskud er ikke inkluderet i prisen.

5 sessioner koster 7.500.- kr.

 

Har du nogle spørgsmål, så send en mail på rikke@godthjaelp.dk eller ring på 53 500 801

 

Rikke Godthjælp

 

Artikler

Book en tid i dag

Vil du bestille en tid, er du mere end velkomment til at bestille en tid på tlf. 53 500 801.

Bestil en tid hos Godthjælp i dag
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
  • Behandling

    Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
    .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »