fbpx

Jesper Elbæk


Jeg er uddannet Auriculoterapeut – akupunktør med speciale i øret - fra Godthjælp Institute.

En auriculoterapeutisk behandling er en effektiv og årsagssøgende behandling af smerter og ubalancer, fysiske og psykiske, via ørets refleksion af kroppen. Læs mere her.

Jeg valgte at blive auriculoterapeut, fordi det er en effektiv behandlingsform, der både kan symptombehandle og årsagsbehandle. Det vil sige, at et behandlingsforløb hele tiden kommer nærmere årsagerne til dine symptomer, samtidig med at du oplever lindring nu og her. Desuden er det en behandlingsform, der tiltaler mig, fordi den er baseret på nervesystemet og altså en vestlig medicinsk måde at forstå kroppen på. Det synes jeg er en fordel, fordi det bygger bro til det etablerede sundhedssystem i Danmark.

Jeg arbejder ud fra et helhedsperspektiv - det vil sige, at jeg ser dig og din krop som en helhed, og sætter mig grundigt ind i din konkrete situation for at skabe en tryg, tillidsfuld og virksom ramme for dit behandlingsforløb. Jeg gør mig umage for at tilrettelægge et forløb, der med effektivitet og respekt for dig, din person og dine ønsker, gør det muligt at leve uden smerter, stress og unødvendigt ubehag. Dette uanset om det er fysiske, psykiske, nyopståede eller ældre problematikker.

Mit engagement i faget er drevet af en uendelig nysgerrighed og lyst til at forstå, hvordan kroppen fungerer og kan hjælpes, når der opstår skader, smerter og ubalancer. Det betyder, at jeg holder mig opdateret og åben for nye teknikker og metoder for hele tiden at kunne tilbyde den bedste behandling til netop dig og din krop.

Udover at være tilknyttet som behandler i klinikken, er jeg engageret i udviklingen af ny viden om mulighederne med auriculoterapi og auriculomedicin.

Kontakt klinikken for yderligere info

Behandlinger
Bestil en tid hos Godthjælp i dag

CV

Uddannelser og efteruddannelse:

 • 2022:
  • Uddannelse i Auriculoterapi - Akupunkturuddannelse med speciale i øret. Godthjælp Institute - The art of blalancing the body
  • Uddannelsen indeholder følgende kurser og specialiseringer.
   • Grundkursur i Auriculoterapi og Auriculomedicin Modul 1, 2 og 3.
   • Fordøjelsen & hovedpine og migræne
   • Fødevaretest og allergi
   • Traumeterapi og behandling af psykiske ubalancer
   • Toksiske ar & nervesystemet
   • Chromoterapi (Behandling med lys og farver)
   • Specialteknikker ved Stephane Maugendre.
   • Fertilitet
   • Traditionel kinesisk medicin, grundlæggende filosofi
   • Inflammation & overgangsalder for mænd og kvinder
   • Smerter i bevægeapparatet & kæbe- og nakkeproblematikker
   • Posturologi modul 1 og 2.
 • 2021:
  • Yogalæreruddannelse fra Senses på Vesterbro i København.
 • 2018:
  • Kandidat i Sociale Interventionsstudier fra Roskilde Universitet.
 • 2016:
  • Samfundsvidenskabelig Bachelor i Socialvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »