fbpx

Stressbehandling

Behandling af stress gennem akupunktur

Har du en travl hverdag, et presset arbejdsliv, har du været gennem en periode i dit liv med alvorlige udfordringer eller har du generelt en for stor belastning i dit liv? Så kan du opleve at blive ramt af stress. Stress er en naturlig del af livet som kommer og går i perioder, men hvis du er stresset gennem længere tid, kan det få alvorlige følger for dit helbred. Når du opdager at du har stress, så er det godt at starte behandling med det samme, hvis det er muligt. Hvis stress ikke behandles, kan det få konsekvenser for dit helbred på kort- og længere sigt. Læs mere om symptomerne på stress og behandlingsmuligheder her på siden.

På GODTHJÆLP institute hjælper vi stressramte mennesker med at få ro og finde balancen i deres liv ved hjælp af stressbehandling uden brug af medicin. Du kan godt modtage vores stressbehandling, selv om du er på medicin.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med behandling af stress? Kontakt os på tlf. 53 500 801 eller gennem vores bookingformular.

Helhedsorienteret stressbehandling af akupunktør

Vi tilbyder en unik helhedsorienteret stressbehandling ved hjælp af akupunktur, auriculoterapi, posturologi og chromoterapi. Vi er et erfarent behandlerteam, der alle har god erfaring med at behandle stress. Hos GODTHJÆLP Institute arbejder vi helhedsorienteret, så du opnår en langtidsholdbar virkning og finder balance i dit liv. Øreakupunktur er bl.a. en effektiv metode til at behandle ubalancer i kroppen på. Det er desuden gennem øreakupunktur, at den populære Nada behandling bliver anvendt for at sikre et beroligende og balanceret nervesystem.

Stressbehandling med akupunktur kan balancere kroppen og skabe den ro, der er brug for i dit nervesystem, så du kan komme ud af den den stressramte periode. Ny forskning viser, at nåle kan erstattes at frekvens, lys, strøm eller trykbehandling, så hvis du ikke er glad for nåle, så er der andre muligheder. Vi oplever, at en kombination af førnævnte metoder giver det bedste resultat. Nåle, lys, frekvenser eller tryk placeres, så de rammer de rigtige punkter og hermed regulerer energiniveauerne, så spændinger i kroppen lindres. Det hjælper kroppen med at slappe af og opnå ro i sindet.

Genopret balancen i dit liv

Stress kan føre til fysiske og mentale symptomer, der kan påvirke alle aspekter af dit liv. En stressbehandling fra GODTHJÆLP Institute kan hjælpe dig med at genoprette balancen i dit liv. Det er optimalt at årsagsbehandle, som vil sige at tage fat der hvor stressen begynder, så dine symptomer lindres og din trivsel forbedres. Når du får stressbehandling hos GODTHJÆLP, har vi fokus på alle aspekter af din stress. Vores akupunktør vil arbejde med dig for at identificere de specifikke årsager til din stress samt oprette en personlig behandlingsplan, der passer til dine specifikke behov.

Med vores stressbehandling vil du opleve en forbedring af dit overordnede velbefindende, øget energi, bedre søvn og en reduktion i fysiske og mentale symptomer forbundet med stress. Vi hjælper dig både med at komme i fysisk og mental balance, så du kan få din livsglæde tilbage.

Har du brug for behandling af stress?

At føle sig stresset er en naturlig reaktion på hverdagens udfordringer, men når den bliver overvældende, kan det føre til alvorlige fysiske og mentale konsekvenser.

Stress skal behandles, så det ikke bliver kronisk. Uanset om du har middel, alvorlig eller langvarig stress har du i de fleste tilfælde brug for stressbehandling for at få det bedre.

Hvis du oplever følgende symptomer, kan det være tegn på, at du har brug for behandling:

 • Træthed
 • Hovedpine
 • Søvnproblemer
 • Øget irritabilitet
 • Nervøsitet
 • Deprimeret stemning.

Naturlig regulering af energi og frigivelse af endorfiner

Vores stressbehandling er helhedsorienteret uden brug af medicin. Med akupunktur får du en naturlig behandling af stress, og det er en god mulighed for dig, der ønsker at undgå eventuelle bivirkninger fra medicin. Det skyldes, at akupunktur virker ved at regulere kroppens energi og øge frigivelsen af ​​endorfiner, som er naturligt stressdæmpende. Det skal dog nævnes, at du sagtens kan modtage behandling og få en god oplevelse, selvom du tager medicin for din stress.

Vores akupunktør vil arbejde med dig for at identificere de specifikke årsager til din stress, så du kan opnå en bedre balance i dit liv.

Vil du høre mere om vores stressbehandling?

Vi står klar til at hjælpe dig ud af din stress med vores effektive og medicinfri stressbehandling.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores behandlinger, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at håndtere din stress. Du er velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå en bedre balance i dit liv.


Behandling af arvæv
Vidste du at:

Akupunktur kan balancere kroppen og skabe den ro, der er brug for i dit nervesystem, så du kan komme ud af den den stressramte periode.

Mød dine behandlere

DEA LEONA

ANNE KATHRINE LODBERG

Rikke Godthjælp

Tlf: 53 500 801
E-mail: rikke@godthjaelp.dk


Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »