fbpx

OnlineUndervisning! Hvordan?

OnlineUndervisning kan enten være i form af e-learning eller webinarer.

E-learning:

Undervisningen i akupunktur består af videoer og quizzer der er optaget på forhånd. Det vil sige, at du let kan dele undervisningen op i mindre portioner, så du kan gå til og fra, og det kan tilpasses præcis dit program. Nogle af kurserne kan du kun få tilgang til, hvis du deltager på et kursus, hvor der også er fremmødepligt, andre kurser er rene onlineforløb.

 • Video og Quiz

E-learning består af videoer af omkring 2-20 minutters varighed, efterfulgt af quizzer, hvor du tester din nye viden af. På den måde er du sikker på, at du har forstået materialet. Videoerne og quizzerne kan du se og gennemgå igen og igen.

 • Printouts

Til nogle af lektionerne hører der printouts, det vil sige PDF’er du kan printe ud og beholde og benytte i din praksis, eksempelvis:

 • ØreAtlas
 • Journal
 • Øvelser til dig og dine patienter
 • Anatomiske tegninger
 • Med mere…

 • Opgaver

Du kan også opleve at få opgaver som; at optegne ørets anatomi på et øreatlas, at farvelægge ørets faser eller frekvensområder med de rigtige farver, og lignende.

Alle opgaverne er til for, at du får din viden helt ind under huden, og du let kan implementere den i din behandlingsrutine eller skabe en ny rutine. 

Der kan være links til andre relevante videoer vi mener vil give et godt perspektiv til forståelse af et emne eller et område af den undervisning, du er ved at modtage. Tiden der benyttes til at se videoer fra diverse links, tæller ikke med i undervisningstiden.

 • Tiden brugt

På en kursusdag er der normalt pauser lagt ind. Som tommelfingerregel lægger man 15 minutters pause ind for hver times undervisning.  Det vil sige, der både er små pauser og samles sammen til en længere frokostpause i løbet af en 8 timers undervisnings dag. Det samme gælder for onlineundervisning.

På den måde skal du være opmærksom på at, også afhængig af din forhåndsviden, kan det tage kortere eller længere tid at gennemgå materialet. Sæt hellere ekstra tid af til gennemgangen af materialet. Måske er der nogle af lektionerne, du gerne vil gennemgå igen. 

 • Se vores e-learning kurser her

Her har du mulighed for at få et forhåndsindtryk af, hvordan E-learning undervisningen er struktureret og hvordan det fungerer. Tryk her

Nogle af kurserne kan du kun få tilgang til, hvis du deltager på et kursus, hvor der også er fremmødepligt, andre kurser er rene e-learningforløb.

Webinar:

Et webinar afholdes på platformen zoom, og har den fordel at du både kan sidde hjemme og modtage undervisning i ro og mag, men samtidig har mulighed for at stille spørgsmål, arbejde i grupper og i det hele taget få glæde af den interaktion der er, når man har undervisning sammen med andre.

 • Video og Quiz

På webinarer kan der også indlægges videoer og quizzer, så både du og Rikke kan sikre jer at den nye viden er tilegnet, og alle kan se, når der f.eks. skal vises noget på øret.

 • Materiale

Evt. materiale modtages umiddelbart før kursusstart.

 • Tiden brugt

På et webinar vil der være lagt pauser ind efter behov, ligesom på alle andre kursusdage.

Generelt:

 • Adgang

Når du tilmelder dig et kursus med tilhørende onlineforløb eller webinar, modtager du en mail med instruktioner. Der kan være forskel på, hvordan du får tilgang til kurset, afhængig af hvilken skole du tilmelder dig igennem samt om det er e-learning eller webinar.

Er det et onlinekursus, der er tilknyttet et fremmødekursus, får du adgang til onlinedelen 14 dage før fremmøde datoen. Står onlinekurset alene eller er et ekstra tilvalg, får du adgang til det med samme. Et webinar foregår i det planlagte tidsrum og kun der. Du vil få mulighed for at registrere dig til webinaret ved tilmelding til kurset.

 • RAB-Point

De fleste foreninger giver ligeså mange RAB-point for onlinekurser som fremmødekurser. Spørg din forening, hvis du er i tvivl. For både e-learning og webinarer gælder det at vi har pligt til at kunne dokumentere, man rent faktisk har deltaget, f.eks. i form af opgavebesvarelser eller synlig videodeltagelse.

Velkommen til AuriculoTerapiens, AuriculoMedicinens, Posturologiens og ChromoTerapiens verden.

Rikke Godthjælp

Her har du mulighed for at få et forhåndsindtryk af, hvordan E-learning undervisningen er struktureret og hvordan det fungerer. Tryk herrikke-godthjaelp

Kurser & Uddannelse
Godthjælp Kurser & Uddannelse
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »