Øvedag – AuriculoTerapi / Øreakupunktur Vinter

Øvedag – Auriculoterapi

31. Januar 2021 kl. 9-00 – 17.00
Øvedag – AuriculoTerapi / Øre Akupunktur

Kurset varer 8 timer.

For at deltage på dette kursus skal du have deltaget på et AuriculoTerapi / ØreAkupunktur kursus ved Rikke Godthjælp, eller tilsvarende.

Disse dage er altid helt fantastiske, fordi de er tilpasset lige præcis deltagerne på selve dagen. Vi tager de emner op, der er ønsker om, og gennem går det, du er nysgerrig eller usikker på.

Vi anbefaler, du forbereder dig ved at gøre dig overvejelser om, hvad du gerne vil arbejde med på denne dag. Skriv gerne dine spørgsmål ned og send dem evt. til Rikke inden.

På denne dag ser vi eksempelvis på:

 • AuriculoTerapeutiske tests, og hvordan de udføres
 • Punktlokalisationer
 • Punktkombinationer
 • Behandlingsstrategier
 • Gennemgår hvordan div apparater fungere
 • Gennemgår øvelser
 • Evt. gennemgang af medbragte cases

Målgruppe:

Alle, som har lært Auriculoterapi og VAS, svarende til Auriculo Modul 1 kursus.

Underviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut i 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin. AuriculoTerapien blev udviklet af den franske læge, biolog og ingeniør Dr. Paul Nogier, som sammen med et hold af forskere kortlagde, hvordan kroppen er afspejlet i øret. Han opdagede VAS – Vaskulært Autonomt Signal – og blev indstillet til en Nobelpris for dette i 1996.

Dr. Paul Nogier´s søn, Dr. Raphaël Nogier viderefører den dag i dag behandlingsformen især indenfor farveterapi og diagnosticering af huden. Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget; Dr. Michel Marignan er hovedkilden til Rikke Godthjælp´s store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi.

Rikke er blevet undervist af dem siden 2004, sammen med mange andre dygtige undervisere fra hele verden, som Dr. Anthony de Sousa, Pierre Magnin, Yves Rouxeville, Alain Coutté og Dr. Daniel Assis mf.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus, og hun opdaterer sig løbende i ind- og udland; Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning. Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

Alle kurser er RAB godkendt i PA, DA, FDZ, TKZ m.fl. 
Hør mere i din forening.

Tider

Øvedag – AuriculoTerapi / ØreAkupunktur

Den 31. Januar 2021
kl. 9.00 – 17.00

I alt 8 timer.

 

Køb nu

Priser

Normal pris:
DKK 900,00

Medl. af AkupunkturAkademiet:
DKK 800,00

 


Hvor henne?

Alle vores kurser og uddannelser kan tages enten i København og- eller Aarhus.

Kurser og uddannelser

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her.

TCM – Traditionel Kinesisk Medicin, grundlæggende filosofi

TCM – Traditionel Kinesisk Medicin, grundlæggende filosofi

8. + 9. August 2020
Kurset foregår i Århus

Interesserer du dig for Akupunktur og Kinesisk Medicin? Vil du gerne have et indblik i, hvad der er tankegangen bag? Overvejer du at tage en uddannelse som baserer sig på denne tankegang? Så er disse to dage noget for dig!

Vi kommer omkring:
 • Yin og Yang
 • De 5 Faser
 • Organerne
 • Emotionerne
 • Punkterne
 • Meridianerne
 • Kropsvævene
 • Sanseorganerne
 • Årstiderne
 • Klimaet
 • Farverne
 • Kinesisk kostlære
Varighed:

Lørdag 8/08 10.00 – 18.00
Søndag den 09/08 9.00 – 17.00

i alt 2 dage 16 timer

Kontakt os, hvis du har brug for gratis overnatning.

Målgruppe:

Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger o.l. 

Underviser:

Camilla Gliemann er uddannet FDZ-zoneterapeut og MUSCULUS-massør i 1996, Yogalærer hos Jysk Yogaforbund og Akupunktør fra AkupunkturAkademiet 2002-2005. Hun har desuden undervist i gymnastik, dans og yoga gennem mere end 10 år, og efteruddannet sig på Chengdu University of TCM, Kina 2009, 2010, 2012 og 2013. Som skoleleder på AkupunkturAkademiet deltager hun hvert år siden 2006 ved European School Leaders Day på verdens største kongres for Akupunktur og Kinesisk Medicin udenfor Kina.
Tilbyder behandlinger i klinikken, der er tilknyttet skolen syd for Aarhus.

Tider

TCM – Traditionel Kinesisk Medicin, grundlæggende filosofi

Dato og Tid: 

Lørdag d. 8.
kl. 10.00 – 18.00

Søndag d. 8 August
kl. 9.00 – 17.00

I alt 16 timer.

Køb nu

Priser

Normal pris:
DKK 1.900,00

Medl. af AkupunkturAkademiet:
DKK 1.800,00

Tidligere deltagere på dette kursus:
DKK 950,00


Hvor henne?

De fleste Kurser kan tages i både København og Aarhus.

Den fulde Uddannelsen til Øre Akupunktør / AuriculoTerapeut, der berettiger til RAB-Gokendelse, kan tages både i København og Århus.

Enkelte kurser kan kun tages som E-learning eller Webinars.

Kurser og uddannelser

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her.

OnlineUndervisning! Hvordan?

OnlineUndervisning! Hvordan?

OnlineUndervisning kan enten være i form af e-learning eller webinarer.

E-learning:

Undervisningen består af videoer og quizzer der er optaget på forhånd. Det vil sige, at du let kan dele undervisningen op i mindre portioner, så du kan gå til og fra, og det kan tilpasses præcis dit program. Nogle af kurserne kan du kun få tilgang til, hvis du deltager på et kursus, hvor der også er fremmødepligt, andre kurser er rene onlineforløb.

 • Video og Quiz

E-learning består af videoer af omkring 2-20 minutters varighed, efterfulgt af quizzer, hvor du tester din nye viden af. På den måde er du sikker på, at du har forstået materialet. Videoerne og quizzerne kan du se og gennemgå igen og igen.

 • Printouts

Til nogle af lektionerne hører der printouts, det vil sige PDF’er du kan printe ud og beholde og benytte i din praksis, eksempelvis:

 • ØreAtlas
 • Journal
 • Øvelser til dig og dine patienter
 • Anatomiske tegninger
 • Med mere…

 • Opgaver

Du kan også opleve at få opgaver som; at optegne ørets anatomi på et øreatlas, at farvelægge ørets faser eller frekvensområder med de rigtige farver, og lignende.

Alle opgaverne er til for, at du får din viden helt ind under huden, og du let kan implementere den i din behandlingsrutine eller skabe en ny rutine. 

Der kan være links til andre relevante videoer vi mener vil give et godt perspektiv til forståelse af et emne eller et område af den undervisning, du er ved at modtage. Tiden der benyttes til at se videoer fra diverse links, tæller ikke med i undervisningstiden.

 • Tiden brugt

På en kursusdag er der normalt pauser lagt ind. Som tommelfingerregel lægger man 15 minutters pause ind for hver times undervisning.  Det vil sige, der både er små pauser og samles sammen til en længere frokostpause i løbet af en 8 timers undervisnings dag. Det samme gælder for onlineundervisning.

På den måde skal du være opmærksom på at, også afhængig af din forhåndsviden, kan det tage kortere eller længere tid at gennemgå materialet. Sæt hellere ekstra tid af til gennemgangen af materialet. Måske er der nogle af lektionerne, du gerne vil gennemgå igen. 

 • Se vores e-learning kurser her

Her har du mulighed for at få et forhåndsindtryk af, hvordan E-learning undervisningen er struktureret og hvordan det fungerer. Tryk her

Nogle af kurserne kan du kun få tilgang til, hvis du deltager på et kursus, hvor der også er fremmødepligt, andre kurser er rene e-learningforløb.

Webinar:

Et webinar afholdes på platformen zoom, og har den fordel at du både kan sidde hjemme og modtage undervisning i ro og mag, men samtidig har mulighed for at stille spørgsmål, arbejde i grupper og i det hele taget få glæde af den interaktion der er, når man har undervisning sammen med andre.

 • Video og Quiz

På webinarer kan der også indlægges videoer og quizzer, så både du og Rikke kan sikre jer at den nye viden er tilegnet, og alle kan se, når der f.eks. skal vises noget på øret.

 • Materiale

Evt. materiale modtages umiddelbart før kursusstart.

 • Tiden brugt

På et webinar vil der være lagt pauser ind efter behov, ligesom på alle andre kursusdage.

Generelt:

 • Adgang

Når du tilmelder dig et kursus med tilhørende onlineforløb eller webinar, modtager du en mail med instruktioner. Der kan være forskel på, hvordan du får tilgang til kurset, afhængig af hvilken skole du tilmelder dig igennem samt om det er e-learning eller webinar.

Er det et onlinekursus, der er tilknyttet et fremmødekursus, får du adgang til onlinedelen 14 dage før fremmøde datoen. Står onlinekurset alene eller er et ekstra tilvalg, får du adgang til det med samme. Et webinar foregår i det planlagte tidsrum og kun der. Du vil få mulighed for at registrere dig til webinaret ved tilmelding til kurset.

 • RAB-Point

De fleste foreninger giver ligeså mange RAB-point for onlinekurser som fremmødekurser. Spørg din forening, hvis du er i tvivl. For både e-learning og webinarer gælder det at vi har pligt til at kunne dokumentere, man rent faktisk har deltaget, f.eks. i form af opgavebesvarelser eller synlig videodeltagelse.

Velkommen til AuriculoTerapiens, AuriculoMedicinens, Posturologiens og ChromoTerapiens verden.

Rikke Godthjælp

Her har du mulighed for at få et forhåndsindtryk af, hvordan E-learning undervisningen er struktureret og hvordan det fungerer. Tryk herrikke-godthjaelp


Kurser & Uddannelse
Godthjælp Kurser & Uddannelse

Tilmeld dig her

AuriculoTerapi Uddannelse Hold 3

Øre Akupunktur / AuriculoTerapi Uddannelse  
Bliv RAB-Godkendt

28. August 2020 – Januar 2022
Bliv RAB godkendt Øre Akupunktør som det eneste sted i landet

Som Øre Akupunktør kan du gøre en forskel for mange mennesker:

– bl.a. lære du at hjælpe folk med allergier, mave/tarm-lidelser, barnløshed og andre hormonelle ubalancer. Du vil lærer at hjælpe dem, der har fået stress og er psykisk udfordrede. Du vil også lære at behandle hudproblematikker som eksem og akne, samt smerter i muskler, led og nerver.
Kropsholdning er vigtig i forhold til smerter i muskler, led og nerver, det lærer du at behandle med Posturologien, som også har en stor indflydelse på psykiske ubalancer.

For komplet oversigt over kurser og indhold, se her.

Uddannelsen indeholder 299 timers undervisning, fordelt som følger:
 • 99 timer: Teori klassetimer
 • 81 timer: Praktisk træning klassetimer
 • 40 timer: E-learning
 • 43 timer: Egen Praksis
 • 6 timer: Mundtlig/praktisk og skriftlig eksamen
Du vil blive undervist i:
 • Grundlæggende AuriculoTerapi / Øre Akupunktur
 • AuriculoMedicin – frekvenser og fødevaretest
 • Posturologisk behandling – holdningskorrektion
 • ChromoTerapi – behandling med lys og farver
 • Behandling af specifikke lidelser
 • Traditionel Kinesisk Medicin
 • Patienthåndtering, lovgivning og journaloptagelse
 • Stikteknikker, sikkerhed, hygiejne og brug af forskellige nåletyper
 • Brug af redskaber og test
 • Specialiseret træning
 • Behandling af hinanden og patienter
 • Masser af øve- og spørgetid

Du skal være opmærksom på at en del af uddannelsen er selvstudie, gruppearbejde og behandlingstid. Se de øvrige krav her.

FOr at kunne gå til eksamen:
Målgruppe:

Alle interesserede er velkomne på Øreakupunkturuddannelsen. Interesserer du dig for kroppen, psyken og behandling – og har du lyst til at hjælpe andre mennesker, kan du gå i gang. Vi anbefaler vi at du går i gang med at læse anatomi/fysiologi med det samme. Er du allerede sundhedsfagligt uddannet, får du selvfølgelig merit for dette. Det gælder f.eks. hvis du er fysioterapeut, sygeplejerske, jordemoder, læge, ergoterapeut eller lignende, eller hvis du i forvejen er RAB godkendt i et andet fag, f.eks. zoneterapi, massage, KST-terapi, psykoterapi osv.

Start datoer for hold Auriculo 3AA & Auriculo 3KBH 2020:

 • Aarhus: d. 21. August 2020
 • København: d. 28. August 2020

Start datoer for hold Auriculo 4AA & Auriculo 4KBH 2021:

 • Aarhus: d. 22. Januar 2021
 • København: d. 29. Januar 2021

Undervisere:

Skolen holder et højt fagligt niveau og alle undervisere er uddannet Akupunktører, AuriculoTerapeuter / Øre Akupunktører, Posturologer, Læger, Fysioterapeuter eller Psykoterapeuter. Alle har mange års erfaring som undervisere og behandlere i egen klinik.

Hovedunderviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin. AuriculoTerapien blev udviklet af den franske læge, biolog og ingeniør Dr. Paul Nogier, som sammen med et hold af forskere kortlagde, hvordan kroppen er afspejlet i øret. Han opdagede VAS – Vaskulært Autonomt Signal – og blev indstillet til en Nobelpris for dette i 1996.

Dr. Paul Nogier´s søn, Dr. Raphaël Nogier viderefører den dag i dag behandlingsformen især indenfor farveterapi og diagnosticering af huden. Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget; Dr. Michel Marignan er hovedkilden til Rikke Godthjælp´s store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi.

Rikke er blevet undervist af dem siden 2004, sammen med mange andre dygtige undervisere fra hele verden, som Dr. Anthony de Sousa, Pierre Magnin, Yves Rouxeville, Alain Coutté og Dr. Daniel Assis mf.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus, og hun opdaterer sig løbende i ind- og udland; Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning. Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

Medlemskab

Tider

ØreAkupunktur Uddannelse / AuriculoTerapi RAB-godkendt!

28. august 2020 – Januar 2022

 • Auriculoterapi trin 1 (bog)
 • Auriculoterapi trin 2 (bog)
 • Blå trykpen (punktsøger)
 • S / H hammer (punktsøger)
 • ØreAtlas (hæfte)
 • Magneter x 4 styks
 • Neurostabs til såler, 1 sæt
 • Såler, indlæg mm til 1x sål

Værdi 2400 kr.

Køb nu

Priser

Normal pris:
DKK 33.795,00

Medl. af AkupunkturAkademiet:
DKK 32.495,00

Ratebetaling af uddannelsen over 14 måneder *se betingelser for ratebetaling og depositum på betalingssiden.


Hvor henne?

De fleste Kurser kan tages i både København og Aarhus.

Den fulde Uddannelsen til Øre Akupunktør / AuriculoTerapeut, der berettiger til RAB-Gokendelse, kan tages både i København og Århus.

Enkelte kurser kan kun tages som E-learning eller Webinars.

Kurser og uddannelser

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her.


Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet. Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket. Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø