Bindevævsmassage

Home/Bindevævsmassage

Bindevævsmassage med cupping & akupunktur

Overvægt, appelsinhud, væskefyldte buler og uelastisk hud samt smerter og hudproblemer er er tegn på, at der ophober sig affaldsstoffer i huden og bindevævet. 

godthjælp_0008godthjælp_0014

Slankebehandling
Affaldsstoffer i fedt og bindevæv gør det meget svært at forbrænde fedt, da affaldsstofferne/toxinerne ophobes mellem cellerne og blokerer det frie flow af væske, der skal kunne rense og holde celler friske og stærke. Med bindevævsmassage med cupping sørges der for øget blodcirkulation. Derfor kan affaldsstofferne transporteres væk, og uønsket fedt i området kan reduceres.

godthjælp_0004    godthjælp_0007

Smertebehandling
Efter en længere periode med stres og for meget at se til begynder kroppen ikke at kunne følge med, og der ophobes affaldsstoffer fra cellerne, der ikke kan følge med. Disse affaldsstoffer deponeres i hud, bindevæv, led og senebånd. Hvis de ligger længe nok og i tilstrækkelige mængder, opstår der inflammation, og du får hævede, irriterede og smertefulde muskler og led. Det samme sker med hudlidelser.

Bindevævsmassage er ikke kun godt, når du skal tabe dig eller af med din cellulitis. Den er også et supereffektivt redskab til at behandle muskelsmerter. Når der kommer inflammation i bindevævet og senerne omkring musklerne, opstår der smerter, og musklerne bliver stive og ufleksible. Her er cupping i kombination med akupunktur helt eminent.

godthjælp_0009    godthjælp_0019

Hudlidelser
Har du toxiner i din hud, kan det vise sig som hudirritationer, b.la. eksem og andet udslet.

Når du bevæger lymfen i huden og det underlæggende bindevæv, sørger du for, at der kommer frisk blod, næring og lymfe til området, og at de affaldsstoffer, der har ophobet sig i området, transporteres væk.

Ophobning af affaldsstoffer kan komme på grund af fødevareallergi eller intolerancer. I klinikken kan vi hurtigt og effektivt teste dig.

Giv os et kald på tlf. 25 11 45 41, så finder vi i fællesskab en tid der passer dig.

godthjælp_0003

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!