fbpx

Krav for at blive eksamineret AuriculoTerapeut / Øre Akupunktør

Varighed og fremmøde

Selve uddannelsen 1 år. Hvis du mangler nogle af basisfagene, kan det være en god idé at gå i gang med dem, inden du starter på uddannelsen, alt efter hvor meget tid, du har til rådighed. På den måde, kan uddannelsestiden blive lidt længere for dig.

Der er tilrettelagt 362 konfrontationstimer. Disse 362 timer er fordelt på fremmødeundervisning, E-learning, Webinar, samt behandlinger. Undervisningen er fordelt på weekender og hverdage. Se alle undervisningsdatoer for hold 4 her

 

Fravær

Du må maksimalt have 10% fravær.

Forberedelse

Du skal regne med at bruge tid uden for selve undervisningen til bl.a. læsning, gruppe arbejde og behandlinger.

Krav vedr. behandlinger

Modtaget og dokumenteret minimum en Auriculoterapeutisk behandling fra 2 forskellige behandlere.
10 behandlinger fordelt på 3 patienter gives, minimum 2 behandlinger per patient. Disse behandlinger kan ikke være på medstuderende. 4 af disse behandlinger, samt case fremlægges på Øvedag.

Assistent

Der skal deltages på Auriculo Modul 1 eller Modul 2 som assistent.
Dette foregår i 2. semester.

Fremlæggelser

Der gives 12 behandlinger, som skal fremlægges over 3 case. Første fremlæggelse af første 4 behandlinger af samme person i første semester. 2 cases af 4 behandlinger hver på to personer fremlægges i 2. semester. Cases fremlægges for dine medstuderende på zoom. Se punkt 2 under ”behandlinger”.

Eksamen

Skriftlige eksamen:

 • AuriculoTerapi, 2 timer
 • Posturologi, 2 timer

Der må ikke benyttes hjælpemidler til skriftlig eksamen.
Eksamenen er lægeeksamineret. 

Mundtlig-praktisk eksamen, 2 timer:

 • Ukendt patient
 • Undersøgelse og interview, 30 minutter
 • Forberedelse, 20 minutter
 • Fremlæggelse af diagnose og behandlingsplan, 20 minutter
 • Behandling, 30 minutter
 • Censor og eksaminator evaluerer med hinanden, 10 minutter
 • Eksaminanden modtager afgørelsen “bestået/ikke bestået” samt evaluering, 10 minutter

Til mundtlig-praktisk eksamen, må du have alle dine bøger, noter og andre hjælpemidler med.
Eksamenen er lægeeksamineret. 

Basisfag

For at gå til eksamen, stilles de samme krav der stilles til alle andre RAB godkendte uddannelser. Det betyder at hvis du allerede er Sygeplejerske, Fysioterapeut, Social- og Sundhedsassistent, ergoterapeut, eller allerede er RAB godkendt alternativ behandler, kan du få merit ved at fremvise dine eksamensbeviser.

Mangler du ovenstående – eller noget af det, er der mange muligheder, alt efter hvor du bor i landet. Vi anbefaler at du undersøger om den forening gerne vil være medlem af, godkender den undervisning i de medicinske fag, du har planer om at tage, og at du er opmærksom på at der skal være en fremmøde-eksamen i fagene.

Kontakt os evt. for at høre mere.

Skriv til uddannelse@godthjaelp.dk
Eller ring på: 53 500 801

Læs om RAB krav her.


rikke-godthjaelp
Kurser & Uddannelse


Godthjælp Kurser & Uddannelse
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »