fbpx

Akupunktur mod depression

Akupunktur er en ældgammel og naturlig metode til at hjælpe mennesker med at finde balance og velvære i deres liv. Akupunktur har i århundreder været brugt som en vigtig del af traditionel kinesisk medicin, og i dag bliver denne metode anerkendt for dens effektivitet som en supplerende behandling af depression.

Selvom depression foregår i psyken, udspiller den sig også ofte fysisk i kroppen. Derfor kan akupunktur, postuologi og auriculoterapi hjælpe kroppen med at slappe af og skabe den ro, der er brug for i både krop og sind.

Hos Godthjælp Institute har vi stor erfaring med akupunkturbehandlinger af mennesker med depression. Vores dygtige akupunktører står klar til at hjælpe dig og din krop med at slappe af og komme i balance.

Hvad er Depression?

Depression kan være alt fra en følelse af at være ude af balance og en overvældene følelse af at være trist til er en alvorlig psykisk sygdom, der påvirker millioner af mennesker globalt. Den kendetegnes ved vedvarende følelser af sorg, håbløshed, og mangel på interesse eller glæde i daglige aktiviteter. Disse symptomer kan føre til både fysiske og psykiske problemer og kan begrænse en persons evne til at fungere i hverdagen.

Akupunktur er en effektiv og naturlig behandlingsform, der kan give den nødvendige ro og afslapning, nervesystemet har brug for i forbindelse med en depression. Vores behandlinger har vist sig effektive, uanset om depressionen har været af kortere eller længere varighed samt hvad enten det er en mild eller mere tung depression.

Oplever du symptomer på en vinterdepression, kan akupunktur også være med til at skabe balance i kroppen og vende de negative følelser til positive gennem vintermånederne.

Akupunktur som supplerende behandling af depression

De fleste har nok prøvet at have en uro i kroppen og være triste, trætte eller have nedsat lyst og interesse. Men har man det sådan i en længere periode, kan det være tegn på depression, og her er det vigtigt at søge hjælp.

Akupunktur kan hjælpe med at genoprette kroppens energibalance og fremme en følelse af velvære. Ved at indsætte tynde nåle på specifikke punkter på kroppen stimulerer akupunktur kroppens egen evne til at genoprette en sund balance. De nøje udvalgte punkter får kroppen til at slappe af og give slip. Det kan bidrage til at genoprette en kemisk balance i hjernen, der spiller en nøglerolle i behandlingen af depression. 

Akupunktur kan med sin beroligende effekt også bruges til behandling af stress. Når nervesystemet bringes i balance og kroppen slapper af, vil overskuddet lettere kunne vende tilbage.

Fordele ved akupunktur som behandling af depression

  • Naturlig metode: Akupunktur er en bivirkningsfri behandling, der arbejder med kroppens naturlige energibaner.
  • Stressreducerende: Akupunktur hjælper med at berolige sindet, reducere stress og fremme dyb afslapning.
  • Komplementær til anden behandling: Akupunktur kan kombineres med traditionelle behandlingsmetoder som medicin og terapi.
  • Helkropstilgang: Udover at adressere symptomerne på depression, kan akupunktur også behandle relaterede symptomer som søvnløshed, angst og træthed.

Rikke Godthjælp

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

Alle kurser er RAB godkendt i PA, DA, FDZ, TKZ m.fl. 
Hør mere i din forening.

Behandling af arvæv
Vidste du at:

Akupunktur kan hjælpe med at genoprette kroppens energibalance og fremme en følelse af velvære.

Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Hvordan foregår en akupunkturbehandling?

Ved din første akupunkturbehandling vil vores uddannede akupunktør stille en række spørgsmål for at få en dyb forståelse af din sundhed og velbefindende. Dette er for at identificere de specifikke akupunkturpunkter, der vil være mest gavnlige for dig.

Du vil blive bedt om at ligge ned på en komfortabel briks, og akupunktøreren vil derefter indsætte tynde, sterile nåle på specifikke punkter på kroppen. Mange beskriver fornemmelsen som en let prikken eller stikken men ikke som smertefuldt.

Behandlingen varer typisk omkring 30-60 minutter, hvor nålene forbliver i kroppen, mens du slapper af. Efter behandlingen vil nålene blive fjernet, og du vil føle en fornyet følelse af energi og afbalancering.

Er du nysgerrig på andre behandlinger med akupunktur? Godthjælp Institute tilbyder mange forskellige behandlinger til at få din krop tilbage i balance – både fysisk og psykisk.

Bestil tid til akupunktur mod depression

Leder du efter en akupunktør i København, der kan hjælpe din krop og sind med at slappe af? Godthjælp Institute står klar til at hjælpe din krop med at komme i balance og støtter dig på din rejse mod et balanceret og sundt liv.

Du er velkommen til at ringe på telefon 53 500 801, sende en mail til klinik@godthjaelp.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Du kan også bestille en tid online.


Af: Rikke Godthjælp

Andre behandlinger
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
  • Behandling

    Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
    .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »