fbpx

Behandling af arvæv

Arbehandling gennem akupunktur og Auriculoterapi

Akupunktur er en effektiv metode til behandling af arvæv. Behandlingen hjælper med at øge blodcirkulationen og lindre spændinger i musklerne omkring arvævet, hvilket kan reducere smerterne og forbedre funktionen for det pågældende område. Akupunktøren vil placere fine nåle på specifikke punkter på din krop for at aktivere kroppens eget helbredende system.

Det er videnskabeligt bevist, at den tilstand vi har, inden vi bliver opereret, har en indflydelse på, hvordan vi healer efterfølgende. Det vil altså sige, at der kan være mange emotioner bundet op i selve arret og det omgivende væv. En vigtigt del af behandling af arvæv er at behandle de terapiforhindringer der kan være i et ar. Dette kan vi effektivt behandle med Auriculoterapi.

Vi tilbyder professionel akupunktur i København, så du kan få den mest effektive behandling af dit arvæv.

Arvæv efter operation kan give smerter

Arvæv efter operationer kan give smerter og begrænse din bevægeligheden. Smerterne kan skyldes skæve træk i kroppen fra collagenfibre, som danner hæftninger og trækker i nabocellerne for at stabilisere vævet.

Jo større hudskaden er, jo længere helingsproces vil der også være, og risikoen for et synligt ar vil også forøges. Derfor er det vigtigt at sørge for behandling af arvæv efter en operation, så arvævet heles ordentligt, og du undgår fremtidige smerter og begrænsninger. Ved nogle behandlinger kan det være en god idé at forberede kroppen på en operation med akupunktur og auriculoterapi inden operationen.

Få en flot ardannelse med posturologi og auriculoterapi

Hvad enten dine ar er indvendige- eller udvendige, kan akupunktur og auriculoterapi hjælpe til en hurtigere og bedre opheling af dine ar. Hvorfor bedre? Posturologi er en forlængede del af Auriculoterapi, og med Posturologi retter vi kroppen, så din holdning bliver god og sund.

Det betyder, at opheling af dit ar sker med et godt udgangspunkt, hvilket nedsætter eventuelle smerter og giver en hurtigere og pænere opheling. Posturologi og auriculoterapi giver dig dermed de bedste forudsætninger for en flot ardannelse.

Et ar er ikke bare et ar

Det handler om andet end skønhed, når behandlere anbefaler behandling af arvæv og traumer.

De fleste ved, at nye ar skal holdes væk fra solen for at bliv pæne, men vidste du også, at det er en rigtig god ide at få behandlet dine ar hos en akupunktør efter f.eks en operation? Ar skal gerne være fine, tynde linjer, der er svære at få øje på. Er de hævede, røde og ømme, kan det give terapiforhindringer. Især ar på tværs af kroppen som f.eks. ved kejsersnit kan give problemer, og selv små ar kan lave ballade sidenhen.

Huden er hjernens signalmast

Det er heldigvis muligt at behandle de toksiske ar med Auriculoterapi/øreakupunktur med farver og frekvenser og evt. kan kombineres med kropsakupunktur. Denne proces søger at afdække de terapiforhindringer, arret har forårsaget, for på den måde at kunne forløse dit traume, hvad enten traumet er fysisk, psykisk eller af medicinsk oprindelse.

Toksiske ar kan altså bl.a. skyldes særligt traumatiske oplevelser, som kroppen reagerer på. Det kan dog ligeledes ske som følge af underliggende begivenheder, som vi ikke forholder os til, hvorfor de kan være ekstra traumatiserende.

Vil du gerne høre mere om behandling af arvæv? Kontakt Godthjælp på telefon 53 500 801 eller ved at sende en mail til klinik@godthjaelp.dk.

Behandlere

Behandling af arvæv hos Anne Kathrine Lodberg
ANNE KATHRINE LODBERG

Dea Leona arbehandling
DEA LEONA

Behandling af ar hos Godthjælp
RIKKE GODTHJÆLP

Se hvordan vi behandler ar med øreakupunktur:

Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Behandling af ar der skaber blokeringer i kroppen

Et ar kaldes toksisk, når det skaber blokeringer i kroppen. Blokeringer i kroppen grundet toksiske ar kan give meget varierende problematikker i din krop og dit sind. Det er ikke alle ar, som ender med at blive toksiske, men dem som gør, inddeles i tre grupper; fysiske, psykiske og medicinske.

FYSISKE, PSYKISKE OG MEDICINSKE AR

Fysiske ar er typisk operationsar men kan også være ar, der opstår i forbindelse med et fald, hvor væv inde i kroppen bliver beskadiget, uden at det kan ses uden på kroppen. For eksempel vil et ar efter en operation i munden ikke være synligt udefra.

Psykiske ar er ar, der kommer af traumatiske oplevelser. Det kan være overvældende begivenheder som kræft eller skilsmisser, men kan også være oplevelser og situationer, vi slår hen – situationer, hvor vi tænker: “Det går nok, eller så gør jeg bare ikke sådan det næste sted jeg arbejder eller flyttet til.” Den slags “små” oplevelser kan sætte sig hårdt, da vi devaluerer deres indvirkning og derfor ikke får bearbejdet dem og talt om dem.

Medicinske ar er ar, der typisk vil være at finde i lever og underliv. De vil som regel opstå i forlængelse af en periode med høje doser af medicin, vacciner, vedvarende brug af p-piller og andre former for medicinering eller efter fuld eller lokal bedøvelse i forbindelse med en operation. I sidstnævnte tilfælde kan en traumatisk oplevelse af situationen forværre reaktionen på den anvendte medicin.

Du kan også lave øvelser for at gøre arvæv smidigt efter operation.

HVORDAN VED JEG, OM MIT AR ER TOKSISK?

Fysiske toksiske ar vil ofte være kendetegnet ved et eller flere af følgende tegn: Det er rødt, hævet, hårdt, ømt, supersensisivt eller følelsesløst. Arret kan også have svært ved at hele, ligesom det kan føles bulet eller strenget ved berøring. Endelig kan det være vokset sammen med det omkringliggende væv, hvilket kan give en følelse af begrænset bevægelighed.

Psykiske toksiske ar kan bevirke, at det tager lang usædvanligt lang tid at komme sig – både ift. fysik og psyke. Stress, depression, usædvanlig træthed, søvnløshed, humørsving, uforklarlige varme i kroppen og pludselige svedture, tristhed samt uro i kroppen kan være symptomer på psykiske toksiske ar.

Medicinske toksiske ar kan give hormonelle udfordringer som menstruationsforstyrrelser og fertilitetsproblemer men kan også påvirke stofskiftet, hvilket bl.a. kan komme til udtryk ved blodtryksforstyrrelser, ledproblemer, inflammationsproblematikker, allergi og søvnforstyrrelser. Endelig kan de give fysiske smerter og psyke ubalance.

Hvad kan jeg selv gøre?

Toksiske ar vil oftest kunne reflekteres i øret langs ørets kant. Du kan forsøge at trykke langs denne kant med tommel og pegefinger. Hvis du kan mærke en hårdhed eller smerte, kan du med fordel massere dette område forsigtigt for at løsne det op.

Når først huden er helet, kan du begynde med at oliere og massere. Brug evt. E-vitaminkapsler, prik et lille hul i toppen, smør olien på arret og massér på tværs af arret med fingerspidserne uden at mase. Gør det én til to gange om dagen, indtil arret er pænt. Olien nærer og blødgør huden, og massagen styrker nervernes evne til at vokse sammen igen.

Denne proces kan du med fordel udføre på både nye og gamle ar ved brug af sølvpapir. Det lyder måske skørt, men jeg har en del erfaring med det fra mange patienter. Metoden har særligt en virkning på bulede samt grimt sammenvoksede ar. Det tager 3-6 måneder, før du opnår et pænt resultatet. Gør området omkring arret fugtigt med vand og læg sølvpapir, så det dækker arret plus 2-4 cm yderligere og lad det sidde i ca 30 minutter. Gentag 1-2 gange om dagen – f.eks. om aftenen når du sidder og læser eller ser TV.

Hør mere om behandling af arvæv i dag

Hos Godthjælp er vi dedikerede til at hjælpe vores klienter med at få den bedste behandling til deres arvæv. Vi har erfaring med flere former for arvævsbehandling og kan hjælpe med at vurdere din konkrete situation. Derudover kan vi anbefale den bedste behandlingsmetode til at forskønne den ydre del af dit ar samt forbedre sundhedstilstanden af dine indre ar.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores behandlingsmuligheder for arvæv og for at booke en tid til konsultation. Lad os hjælpe dig med at reducere dine smerter og forbedre din funktion og livskvalitet.

Vi skal elske vores ar – det er healende.


Af: Rikke Godthjælp

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
  • Behandling

    Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
    .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »