fbpx

Dina Alminde

DINA ALMINDE – UNDERVISER VED GODTHJÆLP INSTITUTE OG INDEHAVER AF DINAALMINDE.

Jeg har siden 2002 arbejdet med mange former for behandling af fysiske og psykiske ubalancer. Jeg har altid været meget fascineret af hvordan kroppen og psyken tilpasser sig det den udsættes for, - særligt hvordan psykiske belastninger sætter sig som ubalancer i kroppen. 

I mit arbejde har jeg altid undervist og afholdt kurser. Det har været i alt fra undervisning af eliteidrætsudøvere i kost, foredrag på skoler omkring bevægelse og kost, samt undervisningshold i klinikken i Thy. 

Fra jeg for første gang blev introduceret for auriculoterapien, har jeg været dybt fascineret. Det er lidt som om jeg har fundet “the missing link”. Noget som samler alle mine uddannelser og giver det hele sammenhæng. Det der særligt fascinerer mig er, hvordan man kan behandle psyken med så gode resultater, hvilket jeg ikke har oplevet i nogle af mine tidligere uddannelser. 

Jeg er meget fascineret af, at kroppen via VAS puls kan fortælle hvor og hvordan, man skal behandle for at skabe de bedste resultater. På samme måde, er jeg imponeret over, at man via frekvenser og chromoterapi kan behandle uden at udsætte klienten for nogen form for smerter, der ellers kan være forbundet med manuel terapi eller akupunktur. 

Noget af det jeg sætter stor pris på indenfor auriculoterapien er, at det er en evidensbaseret behandlingsmetode. Det betyder meget når man er alternativ behandler. Det kan være med til at bygge bro imellem det etablerede sundhedsvæsen og den alternative verden. Af den årsag er jeg også med til at forske indenfor auriculoterapien, for at skabe mere evidens omkring behandlingerne.

Min rejse:

Jeg startede i 2002 som fysiologisk idrætsmassør. Herefter tog interessen i den fysiske krop for alvor til – både indenfor akupunktur og massage, kostvejledning og personlig træning.  

Sundhed er for mig et sammenspil mellem mange forskellige elementer. Derfor synes jeg det er vigtigt at se på det hele menneske.  

I 2012 valgte jeg udelukkende at arbejde i klinikken med behandling og undervisning, da det var her mit hjerte lå. 

For mig er uddannelse en naturlig del af mit arbejde. Det er vigtigt for mig at få flere redskaber til gavn for de kunder som kommer i klinikken og de personer jeg skal videreformidle viden til. Jeg har et stort ønske om, at alle får en god og ikke mindst ærlig behandling. Som underviser er det vigtigt, at alle går fra undervisningen med masser af viden som hurtigt kan omsættes til praksis. 

Kontaktoplysninger
Jeg er RAB medlem under DAKOBE.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler, RAB


CV

Dina Alminde

Uddannelser og efteruddannelse:

 • 2023:
  • Afsluttende eksamen som Auriculoterapeut.
 • 2022:
  • Posturlogi ved Rikke Godthjælp og Stéphane Maugendre.
  • AuriculoMedicin og advanceret auriculoterapi ved Rikke Godthjælp.
  • Specialteknikke og filtre ved Rikke Godthjælp og Stefane Maugendre.
  • Behandling af fordøjelsen og migræne ved Rikke Godthjælp og Lisa Beuschau.
  • Behandling af allergi og fødevarertest ved Rikke Godthjælp og Lisa Beuschau.
  • TraumeTerapi samt behandling af psyken ved Rikke Godthjælp og Nina Schiøtz.
 • 2021:
  • Behandling med Chromoterapi – lys og farvebehandling ved Rikke Godthjælp.
  • Behandling af toksisk ar og nervesystemet ved Rikke Godthjælp.
  • Kæbespændinger og nakkeproblemer ved Rikke Godthjælp.
  • Thorax kursus ved Styrelsen for patientsikkerhed.
  • Uddannet Auriculo terapi 1 samt 2 ved Rikke Godthjælp.
 • 2020:
  • Behandling af Covid19 samt senfølger ved Hui Zhang.
  • Behandling af PTSD med TMC ved Hui Zhang.
 • 2019:
  • Uddannet Access Bars behandler ved Ulla Schmidt Andersen.
  • Overbygning i børn og overvægt.
 • 2014:
  • Uddannet TFT behandler samt mini kurser i metamedicin.
 • 2012:
  • Overbygning i kost og eliteidræt.
  • Uddannet kostvejleder.
 • 2011 - 2014:
  • Uddannet master akupunktur – herunder klassisk kinesisk akupunktur (TMC), øreakupunktur samt 10 andre mikro systemer.
 • 2011:
  • Uddannet indenfor kosmetisk akupunktur.
 • 2010:
  • Uddannelse indenfor organisatorisk ledelse.
 • 2004:
  • Uddannet personlig træner.
 • 2002:
  • Uddannet fysiologisk idrætsmassør.

Bestil en tid hos Godthjælp i dag
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »