fbpx

Lysbehandling

Lysbehandling (Chromoterapi)

Chromoterapi, bedre kendt som lysbehandling, bliver benyttet af både læger og alternative behandlere. Behandlingen kan hjælpe dig af med nogle af de fysiske og psykiske udfordringer du møder i hverdagen.

Vil du høre mere om lysbehandling, eller bestille en tid, er du mere end velkommen til at give mig et kald på tlf. 53 500 801, eller skrive en mail til rikke@godthjaelp.dk. Så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

Hvad er lysbehandling?

Chromoterapi er en sofistikeret lysbehandling, der arbejder med de forskellige farver i farvespektret. Farverne har nemlig en påvirkning på hele vores krop, nervesystem og hormoner. Den er derfor en effektiv måde til at stabilisere vores fysiske og psykiske sundhed.

Når du påvirker kroppen med en specifik farve, giver du kroppen mulighed for at optage farven, uden at skulle igennem hele farvespektret. Det er kort sagt det samme, som at slukke for alle stemmer, undtagen én, i en stor talende folkemængde.

Lysbehandling
Bestil en tid hos Godthjælp i dag

Hvad kan Chromoterapi behandle?

Når du bestiller en tid til behandling, vil vi altid starte ud med en dybdegående samtale omkring dét, du bøvler med. På den måde bliver det lettere at skræddersy den mest effektive behandling, og finde frem til de rette farver for dig.

Dét har chromoterapi bla. vist sig at kunne reducere:

 • Depression

 • Stress

 • Angst

 • Psykiske traumer

 • Søvnløshed

 • Smerter

Er du i tvivl om lysbehandling er en behandling for dig, er du mere end velkommen til at give mig et kald og høre mere. Ring på tlf. 53 500 801, eller send en mail til klinik@godthjaelp.dk, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

Hvordan fungerer lysbehandling?

Den bedste måde at forklare hvordan lysbehandling fungerer, er ved at forestille sig, at alle farver har hvert deres sprog. Hver farve kan derfor kommunikere til bestemte dele af kroppen, og på den måde udføre forskellige helende opgaver.

Den blå farve er derfor heller ikke blot én blå farve, men et spektrum af forskellige nuancer. Hver nuance skal ses som en informationskilde, der både kan åbne, lukke, øge og dæmpe for dét, der skal arbejdes på.

Farverne er med til at genoprette balancen i vores emotionelle center i hjernen, også kaldet det limbiske system. Fra det emotionelle center, bliver traumer, stress og emotioner nemlig bearbejdet. Lyset og farverne går ind og hjælper processen på en blid og nænsom måde.

Under en lysbehandling vil du blive lyst på hele- eller dele af din krop, med udvalgte farver. Det kan også være særligt lys, på udvalgte punkter i øret, eller forskelligfarvet briller.

Farvefiltret briller

De forskelligfarvet briller er særligt effektive, da øjet er en rigtig god kilde til at sende beskeder direkte til hjernen. Du vil derfor kunne mærke en bevægelse eller følelse med det samme. Følelsen varierer fra person til person, og nogle vil derfor ikke bryde sig om det til at starte med. Du kan dog hurtigt mærke, at en stemning eller smerter enten dulmes eller helt forsvinder på ganske få minutter.

Vil du høre mere, er du velkommen til en snak på tlf. 53 500 801

Chromoterapi som behandlingsform

Alle farver har indflydelse på både vores krop, vores system og vores liv. Det inkluderer alle de farver vi kan se, men i lige så høj grad også dem vi ikke kan se.

Til dig der har nåleskræk

Behandlingsformen kan være et rigtig godt alternativ til dig, der har nåleskræk. Lysbehandling trækker nemlig sine rødder til auriculomedicinen, der som oftest forbindes med akupunktur. Du kan derfor få behandlet nogle af de samme gener, uden at skulle komme i kontakt med nåle.

Behandlingen er udviklet med tanken om, at vores nervesystem i huden optager de forskellige frekvenser der bliver sendt ud. Nervesystemet sender derefter besked ud til kroppens væv og organer om at behandle, alt efter den udsendte farve.

Beroligende behandlingsform

Farvernes påvirkning på humøret er forbløffende effektiv og forbedrer følelsen af velvære. De fire vigtigste farver, som har størst betydning på effekten af behandlingen, er de følgende:

 • Rød lys: Rød symboliserer styrke og energi. Den rødlige farve kædes sammen med liv og lidenskab. Den røde lys menes, at give kroppen energi og styrke.
 • Gul lys: Gul har en opmuntrende effekt for kroppen og er ligesom solen stimulerende og varm energigivende.
 • Grøn lys: Farven har en blødgørende effekt på kroppen og er - ligesom med naturens grønne farve - den mest passende farve til at opnå sindsro, balance og harmoni.
 • Blå farve: Ligesom med himlen og havets blå farve opnår man en beroligende, dæmpende og afslappende effekt på kroppen. Farven kan derfor medvirke til bedre søvn og mindre stress.

Vibrationerne, der kommer fra lysbehandlingen, sørger for, at kroppens energicentre genskabes. På den måde opnår du de passende energiniveauer i de forskellige syge dele af kroppen, og kroppens skader udbedres gradvist.

Ring og hør mere om dine muligheder for lysbehandling

Vil du høre mere om lysbehandling, og hvordan det kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at give mig et kald på tlf. 53 500 801, eller sende en mail til klinik@godthjaelp.dk.

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »