Lysbehandling

Home/Lysbehandling

Lysbehandling (Chromoterapi)

Chromoterapi, bedre kendt som lysbehandling, bliver benyttet af både læger og alternative behandlere. Behandlingen kan hjælpe dig af med nogle af de fysiske og psykiske udfordringer du møder i hverdagen.

Vil du høre mere om lysbehandling, eller bestille en tid, er du mere end velkommen til at give mig et kald på tlf. 25 11 45 41, eller skrive en mail til rikke@godthjaelp.dk. Så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

LysbehandlingHvad er lysbehandling?

Chromoterapi er en sofistikeret lysbehandling, der arbejder med de forskellige farver i farvespektret. Farverne har nemlig en påvirkning på hele vores krop, nervesystem og hormoner. Den er derfor en effektiv måde til at stabilisere vores fysiske og psykiske sundhed.

Når du påvirker kroppen med en specifik farve, giver du kroppen mulighed for at optage farven, uden at skulle igennem hele farvespektret. Det er kort sagt det samme, som at slukke for alle stemmer, undtagen én, i en stor talende folkemængde.

Hvad kan Chromoterapi behandle?

Når du bestiller en tid til behandling, vil vi altid starte ud med en dybdegående samtale omkring dét, du bøvler med. På den måde bliver det lettere at skræddersy den mest effektive behandling, og finde frem til de rette farver for dig.

Dét har chromoterapi bla. vist sig at kunne reducere:

  • Depression
  • Stress
  • Angst
  • Psykiske traumer
  • Søvnløshed
  • Smerter

Er du i tvivl om lysbehandling er en behandling for dig, er du mere end velkommen til at give mig et kald og høre mere. Ring på tlf. 25 11 45 41, eller send en mail til rikke@godthjaelp.dk, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan. 

Hvordan fungerer lysbehandling?

Den bedste måde at forklare hvordan lysbehandling fungerer, er ved at forestille sig, at alle farver har hvert deres sprog. Hver farve kan derfor kommunikere til bestemte dele af kroppen, og på den måde udføre forskellige helende opgaver.

Den blå farve er derfor heller ikke blot én blå farve, men et spektrum af forskellige nuancer. Hver nuance skal ses som en informationskilde, der både kan åbne, lukke, øge og dæmpe for dét, der skal arbejdes på.

Farverne er med til at genoprette balancen i vores emotionelle center i hjernen, også kaldet det limbiske system. Fra det emotionelle center, bliver traumer, stress og emotioner nemlig bearbejdet. Lyset og farverne går ind og hjælper processen på en blid og nænsom måde.

Under en lysbehandling vil du blive lyst på hele- eller dele af din krop, med udvalgte farver. Det kan også være særligt lys, på udvalgte punkter i øret, eller forskelligfarvet briller.

Farvefiltret brillerChromoterapi/lysbehandling

De forskelligfarvet briller er særligt effektive, da øjet er en rigtig god kilde til at sende beskeder direkte til hjernen. Du vil derfor kunne mærke en bevægelse eller følelse med det samme. Følelsen varierer fra person til person, og nogle vil derfor ikke bryde sig om det til at starte med. Du kan dog hurtigt mærke, at en stemning eller smerter enten dulmes eller helt forsvinder på ganske få minutter.

Vil du høre mere, er du velkommen til en snak på tlf. 25 11 45 41

Chromoterapi som behandlingsform

Alle farver har indflydelse på både vores krop, vores system og vores liv. Det inkluderer alle de farver vi kan se, men i lige så høj grad også dem vi ikke kan se.

Til dig der har nåleskræk

Behandlingsformen kan være et rigtig godt alternativ til dig, der har nåleskræk. Lysbehandling trækker nemlig sine rødder til auriculomedicinen, der som oftest forbindes med akupunktur. Du kan derfor få behandlet nogle af de samme gener, uden at skulle komme i kontakt med nåle.

Behandlingen er udviklet med tanken om, at vores nervesystem i huden optager de forskellige frekvenser der bliver sendt ud. Nervesystemet sender derefter besked ud til kroppens væv og organer om at behandle, alt efter den udsendte farve.

Ring og hør mere dine muligheder for lysbehandling

Vil du høre mere om lysbehandling, og hvordan det kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at give mig et kald på tlf.25 11 45 41, eller sende en mail til rikke@godthjaelp.dk.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!