Thai Yoga Massage

Home/Thai Yoga Massage

Thai Yoga Massage

Få det fulde ud af hverdagen med god energi
Føler du dig utilpas, anspændt, øm eller har du smerter?

Massagen kan afhjælpe smerter, spændinger og ømme muskler, øge fleksibilitet og blodcirkulationen. Thai Yoga Massage virker udrensende, og du kommer i en afslappende tilstand, hvor kroppen for alvor får mulighed for at restituere.

Besøg Dea-Maria i klinikken Godthjælp – og nyd den dynamiske og flydende Thai Yoga Massage, der på blid vis afspænder din krop, så du hurtigt føler dig bedre tilpas og energifyldt. Dea-Maria er sød og god til at fornemme, hvor dine grænser går i den kropsnære behandling – så du får en god og mindfuld oplevelse.

Godthjaelp_011 Godthjaelp_001

Forkælelse fra top til tå
Thai Yoga Massage er en dybdegående massage, som afslapper både krop og sind.

Behandlingen benytter akupressur, kontrollerede stræk af ben, ryg, hovedbund og hænder samt løsner stagneret energi i kroppen.

Massagen starter ved benene for at få godt gang i blodcirkulationen, hvilket fremmer resten af behandlingen. Selv de mindste muskler i bryst, side og armhule får en kærlig portion opmærksomhed.

Godthjaelp_004 Godthjaelp_002

Hjælper kroppen til at klare sig selv
Thai Yoga Massage er baseret på ideen om, at kroppen, når den fungerer normalt, nok skal klare sig selv i forhold til opbygning og restitution. Massagen er ren nydelse, der fremmer kroppens funktioner og generelle sundhed.

Massagen foregår fuldt påklædt på en madras på gulvet.

Godthjaelp_008 Godthjaelp_009

Ønsker du at støtte op om udrensningen?
Vi tilbyder i klinikken en 30-dages udrensningskur, der støtter op om massagens godgørende effekt og giver kroppen ekstra velvære.

Giv os et kald på tlf. 25 11 45 41.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!