Tematorsdag om fertilitet

Home/Tematorsdag om fertilitet

TemaTorsdag om FERTILITET

Behandling med øreakupunktur, kostændring og kosttilskud

Fertilitet glad æg

Mange par har i dag svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO/PCOS (poly cystisk ovarie syndrom), udeblivende mensturationer eller også er de uforklarligt barnløse. Årsagerne hertil er mange, og det er derfor vigtigt at se på de forskellige faktorer, der spiller ind.

Et af de redskaber, som med fordel kan benyttes, er øreakupunktur/auriculoterapi. Øreakupunkturen er med til at skabe balance i kroppen, og man kan derudover give en meget specifik behandling af de hormonfrigivende kirtler. 

For at hjælpe et par med at få børn skal der ofte en kombination af tiltag til. Derfor er det også vigtigt, at både kvinden og manden forholder sig til deres kost- og motionsvaner. 

På kurset vil vi også tale kosttilskud og urter, der kan balancere kroppen og øge chancerne for, at kvinden bliver gravid.

 

Målgruppe:
Denne dag henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øreakupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

 

København:

Se dato og tilmeld dig her

 

Århus:

Se dato og tilmeld dig her

 

Underviseren

Mit navn er Rikke Godthjælp, jeg er akupunktør, posturolog, auriculoterapeut og auriculomediciner, samt zoneterapeut, født 1972. Uddannet akupunktør og zoneterapeut fra Helseskolen i Søborg.

Jeg har siden 2005 koncentreret mig om at videreuddanne og dygtiggøre mig inden for den franske terapiretning – altså øreakupunktur, frekvenser og fødevareproblematikker, kropsholdningsproblematikker og hvad det medfører af fysiske og psykiske skavanker. Det har ført mig gennem mange kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind- og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. I 2010 startede jeg med at undervise i øreakupunktur og har siden udvidet med undervisning i posturologi.

Læs mere her

Undervisning AA 2014

Godthjælp Kurser

Tilmeld dig vores kursus nyhedsbrev, og hør om vores spændende kurser!

You have Successfully Subscribed!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!