TemaDage & TemaAftner

Home/TemaDage & TemaAftner

TemaDage & TemaAftner

Temadagene henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Kurset er praktisk og teoretisk og henvender sig til dig, der allerede arbejder med mennesker.

OBS: Du får rabat ved at tilmelde dig hele Øreakupunktur/Auriculoterapiuddannelsen eller flere kurser på een gang!

TemaDage & TemaAftner

 • Fertititet med ØreAkupunktur
 • Kæbedysfunktioner med ØreAkupunktur
 • Allergi med ØreAkupunktur
 • Hovedpine & Migræne med ØreAkupunktur
 • Sportsskader & Ledsmerter med ØreAkupunktur
KursusKalender og Tilmelding KBH
KursusKalender og Tilmelding Aarhus

Behandling af FERTILITETSPROBLEMER med ØreAkupunktur

Mange par i dag har svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO (poly cystiske ovarier syndrom) eller PCOS (polycystisk ovarie syndrom), udeblivende menstruationer eller også er de uforklarligt barnløse. Årsagerne hertil er mange, og det er derfor vigtigt at se på de forskellige faktorer, der spiller ind.

Et af de redskaber, som med fordel kan benyttes, er ØreAkupunktur / AuriculoTerapi. ØreAkupunkturen er med til at skabe balance i kroppen, og man kan derudover give en meget specifik behandling af de hormon frigivende kirtler.

For at hjælpe et par med at få børn, skal der ofte en kombination af tiltag til. Derfor er det også vigtigt, at både kvinden og manden forholder sig til sine kost- og motionsvaner.

På kurset vil vi også tale kosttilskud og urter der kan balancere kroppen og øge chancerne for at kvinden bliver gravid, Acupharma kommer forbi.

Behandling af KÆBEDYSFUNKTIONER med ØreAkupunktur

Vil du lære, hvordan du effektivt behandler kæben og dermed de problemer, kæben kan skabe, så har du muligheden nu.

Kæbe og kontrol hænger nøje samme.

Når vi skal kontrollere vores følelser, bider vi hårdt samme, så vi ikke falder fra hinanden.
Fx når vi ikke vil vise omverdenen, hvor kede af det, hvor skrøbelige, hvor vrede, stressede eller frustrerede vi er. Også når vi bliver vrede, fordi vi er ved – eller har mistet kontrollen. Eller når vi har sat os et mål, og vi for enhver pris bare SKAL nå det.
Kæben kan, ved hårdt sammenbid eller fejl i bidfunktionen, påvirke hele vores krop negativt.

Hvad kan kæbedysfunktion påvirke:

 • Hormonsystemet og derved menstruationscyklus, fertilitet og psyken, sult, mm.
 • Synet og derved øjensamarbejdet og de to hjernehalvdeles samarbejde, hvilket kan give koncentrationsbesvær, læsevanskeligheder, søvnproblematikker, psykisk belastning, mm.
 • Kropsholdningen som i ubalance kan give bl.a. negativt slid på knogler og led, tryk på nerver samt overspændte og belastede spændte muskler.
 • Det indre øre og derved vores balancesans og hørelse, eksempelvis tinnitus.
 • Centralnervesystemet og derved vores stressniveau, fordøjelsen, åndedrættet, førligheden, smerteinformation og meget mere.
 • Fodstillingen og derved hvordan vi bevæger os. Vigtigt information til behandling af smerter i bevægeapparatet.

 Behandling af ALLERGI med ØreAkupunktur, Kosttilskud og Urter.

Flere og flere danskere får konstateret allergi, både helårs allergi, sæson allergi samt fødevareallergi eller intolerance. Et større fysisk og psykisk pres i arbejde og hverdag, ensidig eller forkert kost, manglende amning og for tidlig introduktion til almindelig kost hos spædbørn, for lidt søvn og for meget tid foran en skærm er alle elementer, der øger presset på kroppen og svækker kroppens immunforsvar.

Den traditionelle behandling som tilbydes hos lægen er næsespray, øjendråber eller piller. Ingen af disse behandlinger er langsigtede, men blot symptombehandlinger og forværrer ofte symptomerne på sigt, da de slider på slimhinderne i kroppen.

Jeg har rigtig gode resultater med behandling af allergi i min klinik. Det er vigtigt at se på helheden, dvs. både psyke, miljø, kost og immunforsvaret. Ved at supplere med øreakupunktur og de rette kosttilskud får du hurtige og langsigtede resultater. Min egen erfaring er, at allergisymptomerne efter behandling i 1 – 3 sæsoner kan forsvinde helt eller formindskes til næsten ingen.

Behandling af HOVEDPINE & MIGRÆNE med ØreAkupunktur

Gennemgang af hvordan du hurtigt og effektivt behandler hovedpine og migræne med ØreAkupunktur, kostændringer og kosttilskud.

På denne del af Temadagen kommer vi omkring:

 • Spænding i nakke, skuldre og kæbe
 • Nervesmerter
 • Hormonel ubalance
 • Stress og psykisk uro
 • Kost og kosttilskud

Behandling og forebyggelse af SPORTSSKADER & LEDSMERTER med ØreAkupunktur.

Der er flere vinkler på behandling af det muskelskeletale med ØreAkupunktur. Man kan gå direkte på ledet, muskler eller nerveområder eller man kan behandle kropsholdningen. Vil man optimere sin behandling, er det et must at se på kropsholdningen – det posturologiske kropsskema.

Denne dag vil du blive introduceret til posturologiske test og punkter, som du let kan benytte i dine behandlinger allerede dagen efter. Ligeledes kommer vi rundt om rygraden og ledområderne.

Du vil også blive præsenteret for kosttilskud og urter der kan hjælpe dig godt på vej, Acupharma kigger forbi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!