Støt og optimer dit immunforsvar

Home/Støt og optimer dit immunforsvar

Støt og optimer dit immunforsvar

I perioder kan dit immunforsvar være svækket af forskellige årsager. Stress, ernæringsmæssig ubalance, rygning samt forurening fra omgivelser og fødevarer eller medicin som f.eks. penicillin og smertestillende midler er blot nogle af de faktorer, der kan påvirke dit immunforsvar uhensigtsmæssigt.

Derfor kan det i perioder være en god idé at støtte immunforsvaret og genoprette kroppens balance, så den bedre kan bekæmpe infektioner. Akupunktur er en af de måder, hvorpå du kan styrke dit immunforsvar – så har du større chance for at undgå en omgang influenza, en forkølelse eller anden infektion.

I klinikken arbejder jeg med at styrke immunforsvaret på mange forskellige måder, f.eks. ved brug af varmelampe, akupunktur og råd om kosttilskud, som tilsammen styrker slimhinderne og tilfører kroppen god energi.

Fødevareallergi og fødevareintolerance

Immunforsvaret er kroppens forsvar mod mikroorganismer som f.eks. vira og bakterier. Ved at optimere og støtte dit immunforsvar kan du hjælpe din krop med bedre at forebygge et svækket immunforsvar og sygdomsangreb.

Formålet med immunforsvaret er at forhindre mikroorganismer i at trænge ind i kroppen. Den intakte overflade, først og fremmest huden og slimhinderne, er en effektiv barriere mod infektion. Derudover har vi en række kemiske faktorer, som er med til at beskytte kroppen mod sygdom, f.eks. lav pH eller slim.

Huden udgør således en barriere. Den øvre del af mave-/tarmkanalen er beklædt med forholdsvis kraftig slimhinde, ligesom der udskilles enzymer med spyttet, som angriber mikroorganismer. Mavesækkens saltsyre dræber effektivt de fleste mikroorganismer, som indtages, og mikroorganismer, som når helskindet gennem mavesækken, angribes yderligere af fordøjelsesenzymer udskilt til tarmene. Mikroorganismer fanges også i slim på slimhinder i for eksempel mave-/tarmkanal og luftveje eller fjernes i urinvejene, når urinen udtømmes.

 

Ring og bestil tid på 25 11 45 41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!