Privatlivspolitik
- indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger
- opfyldelse af kontrakt

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din forespørgsel, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen Oplysningerne biler opbevaret i 3 år – Herefter bliver oplysningerne slettet.


Behandling af personoplysninger
- samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på [e-mailadresse] og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine Personnummer, samt evt. symptomer i vores økonomisystem (E-conomics) og til håndtering af dine booking via GECKO.DK ApS CVR. 29517096. (online bookingsystem)

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

Godthjælp Klinik & Kurser
Rosenborggade 2 1.th
1130 Kbh K
Mobil: 25 11 45 41
E-mail: rikke@godthjaelp.dk
CVR: 27711367

[DPO:] Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på 

Rikke Godthjælp
Mobil: 25 11 45 41
E-mail: rikke@godthjaelp.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 36 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over [Raufort.dk]s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Bestil en tid hos Godthjælp i dag
Det siger vores kunder
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet. Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket. Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
Her finder du klinikken