fbpx

OvergangsAlder
Kvinder og Mænd & Inflammationstilstande

25. NOVEMBER 2023
Behandling  AuriculoTerapi / ØreAkupunktur

Kurset er af 8 varighed, samt 2 timers e-learning, hvis du ikke i forvejen har AuriculoTerapi modul 1. Der er plads til 12 deltager på kurset.

Hvad sker der når østrogen- og testosteron-niveauet falder hos henholdsvis kvinder og mænd!?

Hos kvinder kaldes det Klimakteriet, hos mænd kaldes det Andropause.

Overgangsalder er ikke kun noget der påvirker kvinder, men i høj grad også mænd.

Mænds overgangsalder starter omkring 50-60 årsalderen, hvor kvinders startet ca 45-55 årsalderen, afhængig af livsstil.

Vi ser på hvad der er med til at starte overgangsalderen og dermed også hvad vi kan behandle for at få stoppet en for tidlig overgangsalder, samt at fjerne eller dæmpe symptomerne, så de er til at leve med.

Symptomer hos kvinder:
 • Hedeture
 • Nattesved
 • Søvnløshed
 • Tørre slimhinder, især i skeden
 • Smerter ved samleje
 • Blødningsforstyrrelser
 • Hyppigere blærebetændelser
 • Natlig vandladningstrang
Symptomer hos mænd:
 • Træthed
 • Søvnproblematikker
 • Nedsat sexlyst
 • Øget fedtdepoter om hofte og på maven
 • Nedsat muskelmasse
 • Brystmuskulaturen der daler
 • Knogler der afkalker


Godthjaelp_behandling_blaa-trykpen.JPG   Godthjaelp_elever2.JPG

 

Behandling af Inflammation med AuriculoTerapi / Øre Akupunktur

Hvad er inflammation? Hvorfor opstår inflammation? Og hvordan behandler vi inflammation?

Inflammation viser sig på mange forskellige måder, og derfor er det vigtigt at forstå hvorfor og hvordan inflammationen opstår forskellige steder i kroppen. 

Inflammation er forbundet med flere forskellige symptomer:
 • Smerte
 • Hævelse
 • Rødmen
 • Udslet
 • Kløe
 • Blødninger, f.eks. i tarmen
 • Allergiske reaktioner
Behandling af Immunsystemet:

På dette kursus vil vi se på hvad der gør, at vi får inflammationstilstande og hvordan vi behandler dem. Vi skal tale om kost, livsstil, alder, stress og følelsesmæssige tilstand, som er alle vigtige medspillere i hvordan vores krop regenererer. Hvis vi hele tiden er i en overbelastningstilstand, skal kroppen kæmpe konstant, og det svækker vores immunsystem.

Ud fra denne viden kan vi behandle med AuriculoTerapi og AuriculoMedicin. Vi kommer altså både ind på hvilke zoner og punktkombinationer i øret der er relevante, men også hvordan vi kan behandle med farver og frekvenser.

Disse inflammationstilstande vil vi bl.a. komme ind på:
 • Tarme: Colitis Ulcerosa, Crohn, IBS
 • Kronisk Blærebetændelse
 • Kronisk Bihulebetændelse
 • Inflammation i muskler og led: Leddegigt, psoriasisgigt, rygsøjlegigt (Morbus Bechterew), urinsyregigt, muskelgigt

Målgruppe:

Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger o.l. For at deltage på dette kursus skal du minimum have deltaget på AuriculoTerapi 1 eller tage 2 timers e-learning. Er du i tvivl, om du kan deltage, kontakt underviseren.

Underviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut i 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin. LÆS MERE HER:

Til dagligt underviser og behandler Rikke Godthjælp i sit Institut - GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, i hjertet af København: www.godthjaelp.dk


Godthjaelp_elever3.JPG    Godthjaelp_elever1.JPG

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

Alle kurser er RAB godkendt i PA, DA, FDZ, TKZ m.fl. 
Hør mere i din forening.

Tider

Behandling af Overgangsalder & Inflammationstilstande

25. November 2023
kl. 9.00 - 17.00

I alt 8 timer

(+ 2 OnlineUndervisning hvis du ikke allerede har viden om AuriculoTerapi)

Du kan deltage ved FREMMØDE eller WEBINAR. 

Priser

Normal pris:
DKK 1.400,00

Tidligere deltagere på dette kursus:
DKK 700,00


Hvor henne?

Flere af vores kurser kan tages i København og i Jylland i Hovedgaard, samt på Webinar.

Kurser og uddannelser

Er du nysgerrig efter at vide mere om den fulde RAB-Gokendte AuriculoTerapi / ØreAkupunktur Uddannelse? Læs mere her:

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

Alle kurser er RAB godkendt i PA, DA, FDZ, TKZ m.fl. 
Hør mere i din forening.

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »