Tematorsdag om sportsskader & ledsmerter

Home/Tematorsdag om sportsskader & ledsmerter

Tematorsdag om SPORTSSKADER & LEDSMERTER

Behandling og forebyggelse af sportsskader og ledsmerter med øreakupunktur

Der er flere vinkler på behandling af det muskelskeletale med øreakupunktur.
Man kan gå direkte på leddet, muskler eller nerveområder, eller man kan behandle kropsholdningen.

Vil man optimere sin behandling. er det et must at se på kropsholdningen – det posturologiske kropsskema. Denne aften vil du blive introduceret til posturologiske test og punkter, som du let kan benytte i dine behandlinger allerede dagen efter. Ligeledes kommer vi rundt om rygraden og ledområderne.

Du vil også blive præsenteret for kosttilskud og urter, der kan hjælpe dig godt på vej, Acupharma kigger forbi.

Sport smerter led

Målgruppe:

Denne dag henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øreakupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

 

København:

Se dato og tilmeld dig her

 

Århus:

Se dato og tilmeld dig her

 

Underviseren

Mit navn er Rikke Godthjælp, jeg er akupunktør, posturolog, auriculoterapeut og auriculomediciner, samt zoneterapeut, født 1972. Uddannet akupunktør og zoneterapeut fra Helseskolen i Søborg.

Jeg har siden 2005 koncentreret mig om at videreuddanne og dygtiggøre mig inden for den franske terapiretning – altså øreakupunktur, frekvenser og fødevareproblematikker, kropsholdningsproblematikker og hvad det medfører af fysiske og psykiske skavanker. Det har ført mig igennem mange kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind- og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. I 2010 startede jeg med at undervise i øreakupunktur og har siden udvidet med undervisning i posturologi.

Læs mere her

 

 

Undervisning AA 2014

Godthjælp Kurser

Tilmeld dig vores kursus nyhedsbrev, og hør om vores spændende kurser!

You have Successfully Subscribed!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!