fbpx

Lectures in Auriculotherapy English

This course consists of three webinars. 


Each webinar will last approximately 3 hours, and have a theme:

 1. Basic Auriculotherapy and pain treatment
 2. Pain treatment – we go deeper
 3. Long-lasting treatment, how to stay pain free

1st session: The basics and pain treatment:

 1. Introducing Auriculotherapy and the difference between auriculotherapy and ear acupuncture?
 2. Introducing the VAS, also known as the Nogier-puls
 3. The human reflected on the ear
 4. The skeleton reflected on the ear
 5. The nervous system reflected on the ear
 6. Dermatomes reflected on the ear - Pain treatment along the spine
 7. How to use the blue rod
 8. Point finding with the blue rod and starting pain treatment
 9. Introducing the Neurostabs – how to correct posture easily with a microchip
 10. Testing your new learned skills on your friend

2nd session: Pain treatment – we go deeper:

 1. QA – what happened since last time!?
 2. Anatomy of the ear
 3. Pain treatment with the blue rod
 4. Pain treatment on the reflex zones on the ear
 5. Testing the posture and how to know what to read from it
 6. Introduction two correctional points of the body posture
 7. How to use acu-pressure in the ears with the glass rod
 8. How to use the ear seeds or ASP® semi-permanent needles
 9. Easy pain-treatment with color, Introducing filters and tools
 10. An introduction on how emotional trauma can impact pain
 11. Testing your new learned skills on your friend

3rd session: Long-lasting treatment, how to stay pain free

 1. QA – what happened since last time!?
 2. Body posture points
 3. The jaw
 4. Introducing the insole
 5. What is a Therapy blockage?
 6. How to treat Therapy blockage
 7. Testing your new learned skills on your friend

This course is aimed at:

Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Teachers:

Rikke Godthjælp, owner of GODTHJÆLP Institute located in the heart of Copenhagen, Denmark.
Rikke Godthjælp has been working with Health and Therapy since 1998. Rikke Godthjælp was the first to make a recognized full education in Auriculo Therapy in Denmark and has been teaching Auriculotherapy, Auriculomedicine, Posturology and Chromotherapy since 2010.

She has traveled around the world to meet with and be taught by the most talented teachers and therapists, to ensure that you receive the best and most up-to-date education. She participated in many courses, congresses, symposia and internships in Denmark and abroad - France, Italy, Norway, Germany, the Netherlands and the USA.

To read more press this link. For translation of the text press the “translation” button at the top right of the page.

Rafael Torres
Rafael Torres, owner of Recap Wellness, was the first practitioner in the United States to be fully trained in Auricular Chromotherapy. Rafael has over 20 years of experience in the Health & Wellness industry.

He has learned from Auriculotherapists, Chromotherapists, Posturologists, Soft Tissue and Biomechanic specialists. Additionally, the United States Navy has embraced these Auricular Chromotherapy techniques, employing three therapists trained by Rafael Torres.
RE.C.A.P WELLNESS www.recapwellness.com

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

All of our courses are RAB approved in PA, DA, FDZ, TKZ 

Structure

Three webinars

 1. Basic Auriculotherapy and pain treatment
 2. Pain treatment – we go deeper
 3. Long-lasting treatment, how to stay pain free

In total approx. 9 hours.

Prices

Price in Danish Crowns (Kr.):
DKK 2,997.00

Price in Euros (€):
EUR 400.00

Price in American Dollars ($):
USD 430.00

This course can also be paid in two instalments.Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »