Kursus eller uddannelse

Home/Kursus eller uddannelse

Kursus eller Uddannelse!?

Alle moduler og kursusdage kan tages individuelt, eller du kan tage en fuld uddannelse.

Du kan altså starte med at tage et modul ad gange, og gøre det i dit eget tempo.
Du kan benytte AuriculoTerapi allerede efter første modul.
Når du tager en fuld AuriculoTerapi eller AuriculoTerapi og Posturologi-uddannelse,
kommer du dybere i materialet, kan behandle flere symptomer og ubalancer.

Alle Kurser og Uddannelser kan tages i København & Aarhus 

Her kan du læse mere om eksamenskrav.

Kan jeg blive uddannet AuriculoTerapeut?

Kurserne henvender sig til behandlere, f.eks. akupunktører, massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter, som alle kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Er du ikke uddannet behandler, terapeut eller har arbejdet med mennesker tidligere i dit arbejdsliv, vil jeg anbefale, at du starter med at tage et grundlæggende kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Det er 300 timers undervisning og kan tages de fleste steder i landet. Hos nogle kursusudbydere er dele af undervisningen E-learning, der kan gøre det lettere for dig, med en travl hverdag.

Jeg har ingen grunduddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære

Har du arbejdet med mennesker som terapeut eller ligende, men ikke har en grunduddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære, kan du stadigvæk tage uddannelsen, men du kan ikke gå til eksamen. Selv om du ikke går til eksamen, kan du bruge uddannelsen fuldt ud, du kan blot ikke kalde dig eksamineret.

Læs mere om AuriculoTerapi
Læs mere om Posturologi
KursusKalender og Tilmelding

Kan jeg blive eksamineret AuriculoTerapeut?

For at kunne gå til eksamen til AuriculoTerapeut hos Godthjælp Kurser eller AkupunkturAkademiet kræver det, at du har taget en grunduddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Det er 300 timers undervisning og kan tages mange steder i landet. Hos nogle kursusudbydere er dele af undervisningen E-learning, der kan gøre det lettere for dig, med en travl hverdag.