Tilmeld dig her

Godthjælp Kurser & Uddannelse i København og Aarhus

Godthjælp Kurser & Uddannelse tilbyder seriøse og dybdegående kurser og uddannelser. Materialet er gennemarbejdet, og lige til at benytte i din egen praksis.
Tilmeld dig her

Godthjælp Kurser & Uddannelse
Skole og Klinik ligger ved Nørreport Station i hjertet af København i Rosenborggade 2. på 1. sal –  så den er let tilgængelig.


Klinikken er startet af Rikke Godthjælp
Rikke er uddannet auriculoterapeut, auriculomediciner, posturolog, akupunktør og zoneterapeut.

Jeg kan på det varmeste anbefale Rikkes uddannelse i Auricolo/Øreakupunktur. Rikke er utrolig vidende og inspirerende formidler af sit fag.

Auricoloterapien er et stærkt supplement til psykoterapien, fordi mange er så stressede og ønsker en oplevelse af det rykker! Nålene giver støtte mellem samtalerne – fx at fysiske smerter reduceres, at klienten oplever bedre at slappe af, at sove bedre eller at angsten reduceres – gamle traumer eller fysiske terapiforhindringer behandles via øreakupunkturen og med NADAakupunkturen, får klienten lettere adgang til at italesætte og bearbejde/komme i kontakt med den indre ro.

Jeg oplever, mine klienter ser øreakupunkturen som en ekstra omsorg og håndsrækning i en svær tid. Noget, der for nogles vedkommende kan bidrage til at de kan stå en svær tid igennem.”

Nina Schiøtz, Psykoterapeut

Jeg havde på det tidspunkt gået med smerter i venstre ben og hofte som var følgende af en ulykke i 1997. Jeg var gravid i 3 måned og faldt ud af bussen og vred mit venstre ben da benet sidder i klemme i busdøren mens bussen begynder at køre.

Jeg havde i årene inden mødet med Rikke haft ondt i benet og hoften hver dag, jeg havde svært ved at rejse mig, benet bliver træt hvilke gjorde at jeg er faldt flere gange. Jeg var på smertestillende medicin og besøgte diverse fysioterapeuter uden held.
Men fager ny verden åbnede sig da jeg havde fået de første behandlinger hos Rikke, der gik ikke lang tid før at jeg var smertefri i benet og hoften. Efterfølgende vender jeg tilbage hver november hvor jeg får tilbagefald. Efter et par behandlinger er jeg altid fit for fight igen, men i 2012 laver Rikke indlægssåler der passer specielt til mine fødder og det har gjort underværker, for jeg har ikke været hos Rikke siden, for at blive behandlet for mit ben.

Rikke er professionel, hun ved hvad hun gør, det er afslappet og behageligt og jeg vil
til hver en tid anbefale Rikke til andre med hverdagslidelser, for det kan Rikke lindre.

Betina Josefsen

Hos Rikke G. får man en god, professionel og omsorgsfuld behandling.

Jeg har gået til akupunktur hos Rikke nu i 3 år, mest pga. en kronisk lidelse, duft – og kemikalieoverfølsomhed, og det er den eneste behandling, der indtil nu har hjulpet mig. Bl.a. har jeg ikke så mange følgevirkninger fra de forskellige dufte m.m. Tidligere kunne der gå et døgn el. mere, inden eksponeringen slap kroppen helt igen.

Hvis man derudover får lidt småskavanker ind imellem, bliver det også behandlet på bedste vis, såsom ondt i en skulder el. andre steder i kroppen. Jeg har oplevet, at det har hjulpet på stedet , når Rikke har “tryllet” lidt med nålene.
Og hvis man skulle have en stresset periode på arbejde, kan det også gøre underværker med en behandling.

Jeg har altid følt mig dejlig afslappet og godt tilpas efter at være behandlet af Rikke.

Else Kjeldbjerg

Mine største anbefalinger til Rikke.

Igennem årene har Rikke hjulpet mig med flere ting, som andre ikke har kunnet hjælpe med. Hun har bl.a. hjulpet mig af med mine ryg og knæproblemer, og hendes behandling har også gjort mit ar fra mit kejsersnit mindre tydeligt og mindre hårdt.

Rikke er professionel og empatisk, og selve behandlingen er et dejligt afslappende afbræk fra den travle hverdag.

Carina Sørensen

Find vej via Google Maps

Følg mig på min YouTube kanal

Godthjælp Kurser

Tilmeld dig vores kursus nyhedsbrev, og hør om vores spændende kurser!

You have Successfully Subscribed!