fbpx
 • Velkommen til Godthjælp Kurser

  København & Jylland

  GODTHJÆLP Institute tilbyder seriøse og dybdegående kurser og uddannelser i akupunktur. Materialet er gennemarbejdet, og lige til at benytte i din egen praksis.

Godthjælp

the art of balancing the body

Kurser & Uddannelse i København og Jylland

Godthjælp Institute udbyder kurser inden for AuriculoTerapi, AuriculoMedicin, Posturologi og ChromoTerapi med undervisere fra ind- og udland. Vores kurser og uddannelse henvender sig til dig, der allerede har sundhedsfaglig viden, og til dig, der gerne vil skifte branche og starte en karriere som behandler i akupunktur i København eller et andet sted i Danmark eller udland.

På Godthjælp Institute er det vigtigt for os, at det materiale, du modtager, er gennemarbejdet. Alle undervisere er specialister inden for deres fag og videreuddanner sig løbende. Det betyder, at du altid vil modtage top kvalificeret undervisning.

Du kan også tage en fuld uddannelse til Akupunktør med speciale i øreakupunktur, der lever op til RAB-krav som den første i Danmark og er vurderet af Danmarks Akkrediterings Institution til Niveau 5

Kurser i AuriculoTerapi / ØreakupunkturKurser i Posturologi

Temadage


Gratis online kurser


Godthjælp kurser & uddannelse

Auriculo

Hvad er AuriculoTerapi?

Auriculoterapi, også kaldet øreakupunktur, er en vestlig medicinsk behandlingsteknik, der benytter ørets reflekszoner. Når du behandler med auriculoterapi, giver du årsagsbehandling, hvilket gør behandlingsmetoden dybdegående og virkningen vedvarende.

Øreakupunktur er et microsystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen. Når man ser mennesket i øret, skal man forestille sig en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant, og organerne er placeret i midten i ørets fordybning. Herudfra er kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige hjernekirtler placeret. Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med patientens ubalance eller lidelse, kan man finde frem til, hvor der skal behandles. Når man har et problem, vil lidelsen altså afsløres i øret.

Øreakupunktur er derfor en effektiv behandlingsmetode, hvor dine patienter kan mærke forskel med det samme. Den gør sig rigtig godt i kombination med andre terapiformer som akupunktur, zoneterapi, psykoterapi, massage, fysioterapi, biopati, o.a. Auriculoterapi er en behandlingsmetode, der sagtens kan stå alene.

AuriculoTerapi giver dig mulighed for at behandle hurtigt, effektivt og dybdegående. Det er en behandlingsmetode, med mulighed for at benytte forskellige redskaber. Det vil sige, du kan behandle både med og uden nåle. Nålene er et stærk redskab og skaber stor effekt, men ikke alle kan tåle eller lide at modtage nåle. På denne uddannelse lærer du også at behandle med frekvenser eller farver, som kan supplere nålebehandling eller stå alene.

Hvad kan jeg behandle med AuriculoTerapi?

På alle modulerne er der sat tid af til at gennemgå specifikke ubalancer og problemområder. Den måde undervisningen foregår på, er dog sat sammen således, at du med kompendierne i hånden kan behandle meget mere end de specifikke områder, vi gennemgår.

Kurser & uddannelse

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her.


Underviserne på øreakupunktur uddannelsen

Nina Schiøtz
Nina underviser i
traumer og psyke
Rikke Godthjælp
Rikke er Skoleleder & Underviser
på Godthjælp Institute
Camilla Glimann
Camilla underviser i grundlæggende filosofi i TCM
Stéphane Maugendre
Stéphane underviser i auriculoterapi- og Medicin
Lisa Beuschau
Lisa underviser i allergi og fordøjelsen
Maria Pinderup
Maria er
ekstern sensor
Hårvard Kristiansen
Håvard underviser i auriculoterapi og posturologi
Lars Sandrini
Lars underviser i behandlingsapparater
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »