Dea-Maria

Dea-Maria - behandler hos Klinik Godthjælp

Besøg Dea-Maria i klinikken Godthjælp – og nyd den dynamiske og flydende Thai Yoga Massage, der på blid vis afspænder din krop, så du hurtigt føler dig bedre tilpas og energifyldt. Dea-Maria er sød og god til at fornemme, hvor dine grænser går i den kropsnære behandling – så du får en god og mindfuld oplevelse.

Min motivation:

Gennem hele mit liv har jeg været kropslig aktiv. På den måde har jeg formet et godt forhold til, hvordan kroppen fungerer, og hvad den har brug for, for at trives.

Jeg forelskede mig i yogaens principper, da jeg i New Zeeland tog kurser på Auckland Yoga Academy. Det åbnede mine øjne for den østlige filosofi og dens tilgang til kroppen og helbredet.

Derefter har jeg flere gange været i Thailand for at lære Traditionel Thai Yoga Massage, og jeg har taget en certificeret yogalæreruddannelse.

Min inspiration:

Mit arbejde som assistent i en akupunkturklinik i hjertet af København gennem flere år har videre inspireret mig til selv at blive behandler med akupunkturen som platform.

Jeg glæder mig over at have fundet denne vej og ser frem til at videreudvikle mig inden for holistisk helbredelse.

Kontakt klinikken for yderligere info

Behandlinger

Jeg er rab-godkendt

Jeg er Registreret Alternativ Behandler - Læs mere om  RAB her

RAB står for Registeret Alternativ Behandler. Dette sikrer dig, at din behandler er veluddannet, og at din behandler kontinuerligt holder sig opdateret med ny viden.


Jeg er medlem af foreningen pa

Jeg er medlem af PA-Praktiserende Akupunktører PA er en faglig sammenslutning, der sikrer, at du får en kvalificeret akupunktør. For at opnå medlemskab hos denne forening kræves det, at man er RAB-registeret.

Bestil en tid hos Godthjælp i dag

CV

Dea-Maria, født 1990

Uddannelser og efteruddannelse:

 • 2017:
  • AuriculoTerapi / ØreAkupunktur 1 + 2, 32 timer ved Godthjaelp Kurser.
  • Introduktion til Kinesisk Urtemedicin 16 timer hos Nigel Ching.
  • Klangmassage, 8 timer ved Anne Viese. Danmark.
 • 2016:
  • Qi Gong 16 timer ved Mette Olsen. Danmark.
  • Startet uddannelse til akupunktør på Zonecollege. Danmark.
  • Anatomi, fysiologi og psykologi på RAB-niveau ved Ken Lunn.
 • 2015:
  • Yogalæreruddannelse fra Wise Living Yoga Academy. RYT200 (Registreted Yoga Teacher).
  • Øreakupunktur/Auriculoterapi hos Godthjælp Kurser.
  • Certificeret Traditional Thai Yoga Massage & Ayurvedic Bodywork i Nordthailand hos Sunshine Network.
 • 2013:
  • Certificeret Traditional Thai Yoga Massage & Ayurvedic Bodywork i Nordthailand hos Sunshine Network.
 • 2012:
  • Yogakurser fra Auckland Yoga Academy i New Zeeland.
Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »