Hvad er AuriculoTerapi ?

Home/Hvad er AuriculoTerapi ?

Hvad er AuriculoTerapi ?

Auriculoterapi, også kaldet øreakupunktur, er en vestlig medicinsk behandlingsteknik, der benytter ørets reflekszoner. Når du behandler med auriculoterapi, giver du årsagsbehandling, hvilket gør behandlingsmetoden dybdegående og virkningen vedvarende.

Øreakupunktur er et microsystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen. Når man ser mennesket i øret, skal man forestille sig en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant, og organerne er placeret i midten i ørets fordybning. Herudfra er kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige hjernekirtler placeret. Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med patientens ubalance eller lidelse, kan man finde frem til, hvor der skal behandles. Når man har et problem, vil lidelsen altså afsløres i øret.

Øreakupunktur er derfor en effektiv behandlingsmetode, hvor dine patienter kan mærke forskel med det samme. Den gør sig rigtig godt i kombination med andre terapiformer som akupunktur, zoneterapi, psykoterapi, massage, fysioterapi, biopati, o.a. Auriculoterapi er en behandlingsmetode, der sagtens kan stå alene.

AuriculoTerapi giver dig mulighed for at behandle hurtigt, effektivt og dybdegående. Det er en behandlingsmetode, med mulighed for at benytte forskellige redskaber. Det vil sige, du kan behandle både med og uden nåle. Nålene er et stærk redskab og skaber stor effekt, men ikke alle kan tåle eller lide at modtage nåle. På denne uddannelse lærer du også at behandle med frekvenser eller farver, som kan supplere nålebehandling eller stå alene.

Hvad kan jeg behandle med AuriculoTerapi?

På alle modulerne er der sat tid af til at gennemgå specifikke ubalancer og problemområder. Den måde undervisningen foregår på, er dog sat sammen således, at du med kompendierne i hånden kan behandle meget mere end de specifikke områder, vi gennemgår.

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her

Kursus eller Uddannelse
KursusKalender og Tilmelding
øreakupunkturkursus

Herunder kan du se, hvad der undervises i på de forskellige moduler og kurser:

AuriculoTerapi Modul 1
AuriculoTerapi Modul 2
AuriculoMedicin
AuriculoTerapeutisk behandling af Psyken
TemaDage & TemaAftner
Læs mere om eksamenskrav

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!