Indehaver af Klinik Godthjælp

Rikke Godthjælp er uddannet akupunktør og zoneterapeut. Efteruddannelse har altid være vigtigt for mig. Derfor modtager du altid den bedste og mest opdaterede behandling.

Find_behandler

Find din behandler

Vi er nu 4 behandlere med hver sit speciale i Klinik Godthjælp. Læs mere om de nye behandlere og se alle de nye muligheder for dig.

RAB

Din sikkerhed og tilskud

Vi er alle RAB-registrerede behandlere i klinikken. Det betyder bl.a. at du også kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Kursus_kalender

Kursusoversigten

Få et hurtigt overblik over, hvilke kommende kurser du kan deltage i. Her er alt fra TemaTorsdage med relevante emner til videregående kurser og uddannelse for dig, som ønsker at udvide dine terapeutiske evner.

Gæstebog

Se hvad nuværende og tidligere patienter synes om behandling hos Rikke Godthjælp, og hvad de har haft glæde af at blive behandlet for.

Undervisningsfilm

Tænker du på at blive øreakupunktør, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvordan behandlingsformen virker? Se Rikke Godthjælp give en behandling.

Nøglen til bedre behandlingsresultater

Kæbeleddet, kæbemuskulaturen, tandstilling, tandfokus og vores vejrtrækning har en enorm indflydelse på vores krop og dens funktioner.

Behandler du migræne, nakkespændinger, svimmelhed, piskesmæld, træthed, smerter, fertilitetsproblemer, koncentrationsbesvær og indlæringsvanskeligheder? Så overse ikke kæben.

Læs mere

Graviditet på den naturlige måde

For at kvinders menstruationscyklus kan forløbe ordentligt med blødning, modning af æg og ægløsning kræver det, at en række hormoner spiller sammen. Blandt andet alder, stressniveau, kost og spisevaner kan være med til at påvirke undfangelsen og forbedre eller forringe chancen for graviditet.

Læs mere

Huden fungerer som signalmast for hjernen

Det er vigtigt at tage sine ar alvorligt efter operationer eller andre uheld, hvor hud eller indre væv er kommet til skade. Vores hud er en stor informationskilde. Dvs, at huden informerer hjernen om bl.a. tryk og temperatur, men også om, hvorledes vi bevæger os i rummet. Det er vigtigt, at huden sender de rette informationer til hjernen, så den kan sende de rette beskeder til vores muskler så de kan arbejde hensigtsmæssigt og give os en god kropsholdning. Hvis ikke vores holdning er god og afbalanceret, kan det bl.a. give smerter i form af slidgigt, løbeskader, spændingshovedpine. Ja, det kan faktisk forårsage spændinger i hele kroppen.

Læs mere

Det tilbyder jeg