Auriculo & Posturologi med Håvard Kristiansen

KURSET ER RYKKET TIL FORÅR 2021. DATO FØGER. - KUN I KØBENHAVN
Håvard øser af sin erfaring med Auriculo & Posturologi

Kurset er af 18 timers varighed over 2 dage og der er 15 pladser på kurset.

Det er min store glæde at kunne præsentere jer for Håvard Kristiansen, en kæmpe kapacitet inde for Auriculo & Posturologi.

Håvard vil på disse to spændene dage gennemgår flere temaer:
  • Hvilke psykiske traumer kan vi læse ud af forkert fodstilling!?
    Og hvordan behandler vi det?
    Og andre teknikker til at påvirke psyken.

  • Det Stomatognatiske System – fortsættelsen på behandling af KæbeProblematikker!


  • Hvordan behandler du dine patienter uden at overbelaste deres nervesystem, således at du undgår træthed og omvendt reaktion?
    Lær at benytte Noradrenalin L148 og Acetylcholine L328 filtrene og få bedre behandlingseffekt.

  • Hvidlystesten - lær at forstå svarene på denne test, at giv en behandling der hæver dine patienters energiniveau og øver effekten af dine behandlinger.
NVI - NeuroVegetativ Inversion

Hvad er det? Hvordan forekommer det? Hvordan Afdækkes og behandles det?

Mange har oplevet, at resultaterne efter behandlingen ikke er som forventet.
Nogle patienter reagerer endda med forværring, bliver trætte af behandlingen eller reagerer modsat af det forventede.

Derfor er det vigtigt at afsløre, hvorfor det sker.

Udtrykket NVI / neurovegetativ inversion dækker over den patologi man kan finde i det autonome nervesystem, især efter langvarige symptomer eller traumer.

Det autonome nervesystem bruger acetylcholin som en neurotransmitter i det parasympatiske system og norepinephrin / ephinipin i det sympatiske.

Ved at bruge de tilsvarende filtre korrekt kan man registrere og rette fejl i det autonome nervesystem, så behandlingsreaktioner kan undgås.

De mest almindelige punkter, der kan korrigere disse fejl, er Solar plexus / 0 pt (og alternativt solar plexus punkt) - plexus cervicalis - 1. ribben (med mulig refleksdystrofi / komplekst regionalt smertesyndrom / CRPS), selv ar kan give NVI.

HvidLysTest:

Hvislystesten er lige så vigtig som NVI-testen er:
Hvad betyder dette, og hvad betyder svarene på testen?
En stærk "hvid" lampe bruges. Her lærer du at teste patientens energi eller mangel på samme og vide, hvad han skal kigge efter.
Uden denne test er det meget vanskeligt at hæve patientens energiniveau og få det ønskede behandlings resultat.

Det stomatognatiske system - fortsættelse på "kæbeproblemet"

Her testes, opdages og behandles cerebrospinalvæskecirkulation (CSF) i kraniet og dens indflydelse på hele kroppen.

Vi gennemgår de vigtigste kraniale plader (co-hjerne nerver / påvirkninger): Occipital, zygomaticus, temporalis, parietal, fontanelle central sutur, coccyx-nasal knogleshenoid.

Her demonstreres den spontane frigivelse af bevægelser, for eksempel mellem baghovedet og C1;
Specielt vigtigt for hovedtraumer og piskesmæld, med ledsagende øjenkoordinationsproblemer, nakkesmerter, indlæringsproblemer osv.

Fødderne - teorier om hvorfor man er platfodet og hvordan det behandles

Mobning i barndommen og den psykiske belastning deraf kan påvirke din fodstilling.
Forkert belastning af foden kan også være en årsag, altså en posturologisk årsag. 
Vi lære en nem fod-mobilisering.

Målgruppe:

For at deltage på dette kursus skal du minimum have deltaget på AuriculoTerapi 1. 
Er du i tvivl, om du kan deltage, kontakt underviseren.

Underviser:

Håvard N. Kristiansen blev født i 1958

Håvard er uddannet fysioterapeut i Oslo med en grad i 1986 og har drevet sit eget institut i Sandefjord siden 1989.

Han studerede psykologi ved Universitetet i Oslo i 1982.

Håvard var en atletisk fysioterapeut og medicinsk ansvarlig for Sandefjord Fodbold (niveau 2 i Norge, pr. Dd. Elite-serie, niveau 1) fra 1989 til slutningen af ​​2000.

Han er uddannet kandidateksamen i kinesiologi i 1987.

Fra 2000 studerede Håvard posturologi under Dr. med. Professor Michel Marignan, far til moderne posturologi, og aurikulomedicin under Dr. Raphaël Nogier i Frankrig, Danmark og Norge.

Han er også blevet undervist af kapaciteter som Dr. Anthony de Sousa, Pierre Magnin, Yves Rouxeville, Alain Coutté, Dr. Daniel Assis, Anne Marie Vester, Olav Ramstad osv.

Han grundlagde NFPA / Norwegian Association for Auriculotherapy and Posturology i

2005 og fungerede som næstformand i 6 år.

I 2008 begyndte han på Myoreflex uddannelse under Dr. Kurt Mosetter.

Han har også undervist i auriculoterapi, auriculomedicin og klinisk terapi.

Han har også undervist og været instruktør for studerende i fysioterapi i praksis fra flere universiteter i Europa, USA og Australien i perioden 1995 - 2018.

Håvard modtager besøgende patienter fra hele Norge, herunder lejlighedsvis fra store dele af Europa.

Find Håvard Kristiansen på Facebook her

Tider

Auriculo & Posturologi med Håvard Kristiansen

Den 11 . & 12. September 2020
kl. 9.00 - 18.00

I alt 18 timer

Priser

Normal pris:
DKK 3.200,00

Medl. af AkupunkturAkademiet:
DKK 3.100,00

Early Bird til og med 1. April 2020:
DKK 2.900,00

 


Hvor henne?

Kurset kan kun tages i København.

Kurser og uddannelser

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her.

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø