GRATIS infoaften om posturologi

Home/GRATIS infoaften om posturologi

Gratis informationsaften – Er posturologi et redskab for mig?

Er du i tvivl om, hvorvidt posturologien er et redskab for dig, har du nu mulighed for at se, hvordan en behandling foregår.
Rikke Godthjælp vil fortælle om behandlingsmulighederne, systemet, redskaberne og give en behandling på en af deltagerne, så du kan danne dig et indtryk af, hvor kraftfuldt et redskab posturologien virkelig er.

Posturologisk behandling foregår ved hjælp af øreakupunktur, indlægssåler samt afspænding og genoptræning
af øje- og kæbemuskulatur.

Posturologien benyttes til både fysiske skavanker og psykiske ubalancer, så selv om posturologien arbejder med kropsholdning, har den også en enorm indvirkning på det psykiske plan.

Kurset giver dig et helt særligt indblik i, hvordan hjerne og krop samarbejder.

Deltag og find ud af, hvordan posturologien kan bruges i din praksis.

København:

Se dato og tilmeld dig her

Læs tidligere deltagers udtalelse her:

Jeg har deltaget på kurserne Posturologi og Auriculo 2. Begge kurser var mættet af stor faglighed, bred viden og pædagogisk undervisningsteknik. Rikkes faglighed og viden går utrolig dybt, og der er noget at lære for alle, der beskæftiger sig med disse behandlingsmetoder.

Kursusformen er præget af god disciplin og struktur, hvilket gør, at man som kursist får det optimale ud af tiden. Den fine vekslen mellem teori og praktiske øvelser gør, at man går hjem med en rigtig god fornemmelse for at implementere redskaberne direkte i sin egen praksis. Rikke formidler en nærværende og koncentreret undervisning på små hold, og det giver en virkelig god udveksling af viden og erfaringer.

Rikkes kursusmateriale er gennemarbejdet og meget konkret med både tekst og billeder. Det giver optimal mulighed for at fordybe sig i undervisningen – at kunne lytte, interagere og samtidig tage få noter.

Jeg vil anbefale kurserne til alle, der ønsker at fordybe sig i auriculoterapi og posturologi. Selv ser jeg frem til næste gang.

Pia Brantbjerg – Heilpraktiker 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!