Auriculoterapeutisk behandling af psyken

Home/Auriculoterapeutisk behandling af psyken

Auriculoterapi/øreakupunktur til behandling af psykoemotionelle tilstande

 • Procesfremmende behandling, som vil hjælpe dig med at nå ind til de patienter, der har svært ved at mærke sig selv.
 • Introduktion til enkelte akupunkturpunkter på kroppen, der yderligere kan fremme dine behandlinger.
 • Punktplacering og forståelse

Lidelser, du vil kunne påvirke og behandle efter dette kursus:

 1. Angst
 2. Depression
 3. Stress
 4. Søvnproblematikker
 5. Lateralitets, samarbejde mellem højre og venstre hjernehalvdel
 6. Koncentration
 7. Medicinafhængighed
 8. Alkoholafhængighed
 9. ADHD

For at deltage på dette kursus er det en forudsætning, at du har deltaget på Auriculoterapi /Øreakupunktur 1 og 2

HVEM KAN DELTAGE:
Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øreakupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv. Alle med én af ovenstående uddannelser eller lignende er velkomne. Er du i tvivl? Så kontakt mig.

København:

Se dato og tilmeld dig her

Aarhus:

Se dato og tilmeld dig her

Underviseren

Mit navn er Rikke Godthjælp, jeg er akupunktør, posturolog, auriculoterapeut og auriculomediciner samt zoneterapeut, født 1972. Uddannet akupunktør og zoneterapeut fra Helseskolen i Søborg.

Jeg har siden 2005 koncentreret mig om at videreuddanne og dygtiggøre mig inden for den franske terapiretning – altså øreakupunktur, frekvenser og fødevareproblematikker, kropsholdningsproblematikker og hvad det medfører af fysiske og psykiske skavanker. Det har ført mig igennem mange kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind- og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. I 2010 startede jeg med at undervise i øreakupunktur og har siden udvidet med undervisning i posturologi.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at give mig et kald på tlf. 25 11 45 41, eller sende en mail til rikke@godthjaelp.dk.

Læs mere her

Andre kurser

Er du interesseret i at deltage på andre kurser – videreuddanne dig inden for øreakupunkturen eller posturologien, er du velkommen på et af mine kurser, eller du kan henvende dig på et af de uddannelsessteder, jeg også underviser på:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!