Auriculomedicin/Lysterapi

Home/Auriculomedicin/Lysterapi

Auriculomedicin – behandling med lys

Auriculomedicin er en naturlig forlængelse af auriculoterapi.

Auriculoterapiens grundlægger dr. Poul Nogiers søn, dr. Raphaêl Nogier fra Lyon i Frankrig, begyndte på et tidspunkt at forske i hudens lysfølsomhed.

Hudens lysfølsomhed – også kaldet fotoperception – påviste, at der er en klar forbindelse mellem kroppens evne til at restituere og hudens evne til at modtage information gennem lys. Fotoperception er således en vigtig kilde til information for vores organisme. Denne viden har bl.a. danske læger udnyttet i forbindelse med behandling af vinterdepression, hvor folk bliver ordineret lysterapi, dog ikke i en så avanceret form, som auriculomedicinen benytter sig af.

Inden for auriculomedicinen benytter man sig af lys, frekvenser og laser til at finde og behandle forskellige lidelser. Inden for auriculomedicin benytter terapeuten også pulsmåling, kendt fra det kinesiske system. Den franske måde at tage puls på – kaldet VAS (Vaskulært Autonomt Signal) – gør behandlingen meget individuel og personlig, da det er kroppen selv, der giver udtryk for, hvilke punkter i øret der skal eller ikke skal behandles. Det er således ikke, hvad behandleren eller den enkelte patient har ræsonneret sig frem til, der bliver afgørende for diagnosen og for punktvalget. Metoden er en meget præcis og raffineret måde til at lokalisere de berørte punkter i øret på.

Når auriculomedicinere behandler, kan de benytte sig af:

  • Farvefiltre
  • Fødevarefiltre – til at lave fødevaretest med
  • Theralight – et lysapparat
  • Auriculoterapi – øreakupunktur
  • VAS – patientens puls
  • Laser
  • ASP-nåle (Auriculo Semi Permenent) Nåle, der sidder i øret 2-14 dage

Ved hjælp af  et Theralight-apparat kan jeg belyse patienten med varierende frekvenser og med forskellige farver samt søge ubalancemønstre ved hjælp af microsystemet i øret.

Theralighten kan både bruges til at finde og behandle forskellige lidelser. Eksempelvis benytter man sig af kolde farver til at lindre inflammationer og gule farver til at afhjælpe lidelser i knogler og nervesystem. Man kan også arbejde med mere sammensatte lidelser som gigt, nedsat immunforsvar, søvnbesvær, depression eller fordøjelsesproblemer med en specifik farve og frekvens. Behandlingen kan foregå på bestemte områder på kroppen, på hele kroppen eller blot på områder eller enkelte punkter i øret.

Det er også theralight, jeg benytter, når jeg søger efter fødevareintolerancer.

Vil du bestille en tid, er du mere end velkomment til at bestille en tid på tlf. 25 11 45 41.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!