fbpx

TraumeTerapi & Behandling af Psykiske Ubalancer

24. og 25. August 2024
Kurset er på 14 timer (2 dage) + 4 timers e-learning.

Angst, ADHD og alkoholafhængighed. Med indsigt i auriculoterapi og traumeterapi, kan du hjælpe dine patienter med disse tre problematikker – og mange flere endda!

Auriculoterapien er et fantastisk redskab til at behandle psykiske ubalancer med. Auriculoterapien forbinder psyken og kroppen, og efter kurset vil du opleve, at du kommer meget dybere i dine behandlinger, når du kombinerer psyken og kroppen.

Hos GODTHJÆLP Institute har vi i samarbejde med Landsforeningen for PTSD ramt og pårørende og forskellige krisecentre i landet, lavet et studie omkring behandling af PTSD. Studiet bliver offentliggjort i september 2023 – og denne behandlingsteknik er blandt en af de teknikker, du vil blive introduceret for på kurset. Derudover kommer vi til at snakke om, hvordan psyken kan påvirke forskellige ubalancer i kroppen og dermed fastholde smerter og sygdomme i kroppen. Vagusnerven spiller her en roller – og den kan du også påvirke igennem auriculoterapien.

Godthjaelp_behandling_blaa-trykpen.JPG   Godthjaelp_elever2.JPG

Inden kurset vil du også modtage 4 timers e-learning undervisning. Med e-learning bliver du præsenteret for materialet gennem videoer efterfulgt af quizzer. Videoerne kan du se så mange gange, du vil. På dette modul får du indblik i, hvordan du benytter auriculoterapien som et stærkt redskab ved psykiske ubalancer. Auriculoterapi kan sagtens stå alene i en traumebehandling, og den kan også bruges ved de patienter, du har svært ved at nå ind til, og som har svært ved at mærke sig selv i andre behandlings- og terapiformer. Du vil få et indblik i, hvilke terapiforhindringer, der kan være medårsag til et fastholdt negativt mønster hos dine patienter og lære teknikker, der gør det muligt at komme videre med krops- eller psykoterapi, der ellers har stået stille. På kurset bliver du introduceret til farveterapi, der især er velegnet til komme endnu dybere i behandling af traumer og psykisk ubehag. Vi vil arbejde med mundånding som årsag, og med toksiske ar som traumebehandling.

Disse lidelser/problematikker kommer vi ind på i forbindelse med behandling af psykiske ubalancer:

 • Traumer
 • PTSD
 • Angst
 • Depression
 • Stress
 • Søvnproblematikker
 • Lateralitet, samarbejde mellem højre og venstre hjernehalvdel
 • Koncentration
 • Medicinafhængighed
 • Alkoholafhængighed
 • ADHD / ADD

læsning inden kurset:

I undervisningen vil der blive henvist til bøgerne "Den neuroaffektive billedbog 1 og 2". Vi anbefaler, at du læser dem inden fremmødeundervisningen. De er hurtigt læste. Bøgerne forklarer på en lettilgængelig måde, hvordan det psykologiske fundament i mennesket er bygget op. Bøgerne er baseret på udviklingspsykologien og tilknytningsteorien.


Målgruppe:

Vi anbefaler, at du har deltaget på auriculoterapi modul 1, inden du deltager på dette kursus. Forløbet henvender sig til behandlere – både akupunktører, massører, zoneterapeuter, psykoterapeuter sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre og læger.

Underviser:

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.


Online - undervisning! Hvordan?

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

Kurserne er RAB godkendt i PA, TKZ, DAKOBE, Danske Terapeuter, Dansk behandlerforbund m.fl. 
Spørg altid i din forening!

Tider

TRAUMETERAPI

Den 24. - 25. August 2024
Begge dage fra kl. 9.00 - 16.00

+4 timers OnlineUndervisning - adgang 2 uger før kursusstart

I alt 18 timers undervisning

Du kan deltage ved FREMMØDE eller WEBINAR.


KURSUSSTED

GODTHJÆLP Institute afd. i THY
Asylgade 1B
7700 Thisted


Pris

DKK 3.700,00


Kurser og uddannelser

RAB-Godkendt uddannelse i Auriculoterapi / Akupunktur med øret som speciale.

Niveauvurderet af Danmarks Akkrediteringsinstitution til niveau 5. 

RAB-logo-guld-godthjaelp.jpeg

Kurserne er RAB godkendt i PA, TKZ, DAKOBE, Danske Terapeuter, Dansk behandlerforbund m.fl. 
Spørg altid i din forening!

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
 • Kursus

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores kurser
  .

 • Behandling

  Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
  .

 • English

  You've chosen our english newsletter
  .

Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø
Translate »