Anne Kaas Iversen

3. & 4. Oktober 2020
Hvordan du behandler børn med udfordringer!
Med ChromoTerapi, AuriculoTerapi & Posturologi

Kurset er fra kl. 10 - 16 begge dage. Der er kun 15 pladser på holdet.

 

DET ER MIN STORE GLÆDE AT KUNNE PRÆSENTERE JER FOR ANNE KAAS IVERSEN. EN ENORM KAPACITET INDE FOR CHROMOTERAPI AURICULOTERAPI, AURICULOMEDICIN & POSTUROLOGI - ISÆR NÅR DET HANDLER OM BØRN ❤️

På kurset vil du lære hvordan du behandler ADHD, ADD, Dysleksi, aggression, vrede, voldelig, angst, frygt, og sengevædning hos børn og unge med ChromoTerapi AuriculoTerapi, AuriculoMedicin & Posturologi.

 

Dag 1. ”The Light in the Childrens Eyes.”
 • Hvem er jeg, min bakgrunn. 
 • Hvorfor bry seg med ”Annerledesbarna”, de barna med diagnoser?Hva er et diagnosebarn? ADHD, ADD, Dyslexi, aggresjon, sinne,
 • volddelig, angst, frykt, sengevæting... 
 • Hvordan SE et barn BAK MASKEN???
 • Hvordan jobber jeg i min klinikk med disse barn/unge?
 • LYS & Coaching hånd i hånd.
 • Hvordan lys-apparatene ser ut/virker.
 • Hvordan virker lys på cellene, (veldig kort).
 • ADHD/ADD i Norge og ellers i vestlig verden, hvorfor øker det?
 • Å ha disse diagnosene, hvem er disse barn og unge, er det bare negativt, eller.... 
 • Coachingen, hvor viktig er den i min behandling?
 • Pilotprosjekt 2019, 20 ”diagnosebarn”, hva gjorde jeg og hva skjedde!Pasienthistorier i prosjektet- og utenfor prosjektet.
 • Hvordan er HJERNEN en meget viktig nøkkel i mitt arbeid?CORPUS CALLOSUM!
 • Hva er RAS? (Reticular Activating System)Hvorfor er det viktig?
 • Barnet – den unge; Å bli sett. Å bli hørt. Å være verdifull.... 

Dag 2

 • Colournostics; - En spennende reise med dypdykk inn i ditt indre via NLP og fargenes språk som åpner opp!
  Jeg åpner med et kort foredrag, deretter er det meditasjon og deretter jobbing på ditt indre plan. 
  ”Hvor er du i livet ditt?I klinikken min snakker vi mye om det å følge hjertet, ofte etter flere måneder eller år med traumer, angst og følelser av aldri å komme på rett spor. 🤓
 • I mine Annerledes-workshops, jobber vi med spennende emner, meditasjon, farger og farge-coaching hvor du vil kunne finne frem til løsninger du ALDRI ville tenkt på. 😍 Og med et etterarbeid som vil minne deg om denne dagen og dine dypdykk innerst i sjelen.” 
  Annerledes-workshopen inneholder det unike "verktøyet" COLOURNOSTICS, et verktøy der farger og NLP går hånd i hånd. En flott og sterk dag hvor alle vil kunne kjenne inn på nye sider av seg selv. 👌

Målgruppe:

Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger o.l. For at deltage på dette kursus skal du minimum have deltaget på AuriculoTerapi 1. Er du i tvivl, om du kan deltage, kontakt underviseren.

Underviser:

CV Anne Kaas Iversen.

Jeg er gift, har 3 voksne barn, 3 vakre barnebarn og en hund.

Utdannelse og jobb:

Jeg er utdannet adjunkt ved Sagene Lærerskole fra 1985.

Min store drøm etterhvert, var å jobbe profesjonelt med mennesker og helse, derfor tok jeg medisin/akupunkturutdannelse;

Grunnfag medisin ved Atlantis Medisinske Høyskole i 2001.
Akupunkturutdannelse ved Nordisk Akupunkturhøyskole i 2002.
Auriculomedisin ( Behandling med lys og frekvenser, (Dr. Paul & Raphael Nogier)
Posturologi som er en oppretting av ubevisste/bevisste skjevheter i kroppen.
& Lateralisering av hjernehalvdelene. (Dr. Michel Marignan, Frankrike.)

Jeg har siden jeg var 18 år, jobbet med mennesker.
Fra jeg var 18 år, jobbet jeg i 6 år som ekstravakt på Solvang Sykehjem, deretter på Lovisenberg Sykehus på geriatrisk avdeling.

Da jeg tok akupunkturstudiet, jobbet jeg i 2 år som ekstravakt på Radiumhospitalet fra 1999 til 2001, den gang avdelingen A8 for Brystkreft.

Freelancejournalist.
Jeg jobbet som freelance-journalist i Akersposten, Ullern Avis på 90-tallet der jeg skrev og tok alle bilder selv. Jeg jobbet der over ca 4 år.
Skrev også et par artikler for ukebladet Hjemmet og et par andre blader.

Adjunkt Bestum Skole.
Jeg jobbet som adjunkt/klassestyrer i 3 år på Bestum skole fra 1996 til 1999.

Klinikk
Jeg har min egen klinikk AKI Akupunktur og Traumeklinikk i Akersgaten 67 i Oslo som jeg har hatt siden 2002.

www.aki-akupunktur.no

Jeg sitter i styret i ILA, International Light Association;

www.international-light-association.org

Jeg er medforfatter i ILA`s bok ”The Power of Light, Colour and Sound for Health and Wellness”, der jeg skriver om mine lysbehandlinger av barn og unge.

Tittel: ”The Light in our Childrens Eyes”, som også er tittel på mitt foredrag.

 I min klinikk jobber jeg med klassisk akupunktur, mens samtlige pasienter ligger med lys og frekvenser ved siden av nålene.(Auriculomedisin)
Jeg er svært opptatt av at lys kan innvirke på kroppen som medisin, noe jeg har erfart siden jeg startet med lys på alle mine pasienter siden 2003. (Dr. Raphael Nogier, Frankrike)

Barn og unge
Jeg jobber mye med barn og unge. 
Barn med ADHD, ADD, Dysleksi, stress, angst, adferdsproblemer,  etc. behandles kun med lys og frekvenser og med meget gode resultater.
Fra november 2018 til mars 2019, jobbet jeg med et Pilotstudie som behandler 20 barn/unge med ulike ovennevnte diagnoser KUN med lys.
Pilotstudiet ble presentert på en lyskonferanse i Kroatia i september 2019 der ILA var vertskap, og hvor jeg sitter i styret. .

Etter dette foredraget, ble jeg invitert til 5 ulike land der jeg dette året skal holde foredrag, workshops og behandle barn og unge med lys. Dette er noe jeg brenner for, for nettopp å vise at lys fungerer som medisin, på barn og unge som er sensitive og strever. Og for å vise at medisiner ikke er nødvendig i svært mange tilfelle.

Traumebehandling
Her jobber jeg med Det Limbiske System på øret. Kun ved trykk og fargebehandling av spesifikt punkt med farge, som gir unike resultater.  (Dr. Daniel Asis & Dr. Raphael Nogier)

Coaching
Jeg jobber med coaching, SI coaching, (RobbinsMadanes).

Filosofien bak Strategic Interventioncoaching er at vi ikke skal holde fast i en eventuell vanskelig fortid, men bruke den som et verktøy for å komme videre i livet.

Det er helt i tråd med den måten jeg alltid har jobbet med de av mine pasienter som ikke finner plassen sin, de som har en dårlig selvfølelse og ikke finner ut hva de egentlig ønsker, samt de som sliter med vanskelige relasjoner og fortid.

Jeg elsker å jobbe med mennesker, og løfte, få mennesker fremover.
Jeg er flink til å få mennesker til å se sitt eget potensiale, til å vinkle en vanskelig fortid til å snus til noe man kan bruke positivt, og ikke forbli ”offer” i sitt eget liv.
Jeg tror alle mennesker er født med gode egenskaper, men få evner å se dem tydelig, eller tørre å ta tak i sitt eget liv og jobbe med seg selv.

Skriving på blogg og facebook
Jeg har alltid vært glad i å skrive, og jeg har en fb-side ”Veien inn til hjertet”, der jeg i mange år har delt tanker og følelser.
Jeg har også to andre sider som heter ”AKI Akupunktur” og ”Hjertekraft”.
Du finner også innlegg på min blogg hjemmeside, www.aki-akupunktur.no

Jeg ser på meg selv som ryddig, strukturert, snill og lojal.
Jeg er svært glad i mennesker og dyr, og har stor respekt for naturen.  

Jeg ønsker virkelig å komme mer ut blant mennesker der jeg kan være en del av et kollegium samtidig som jeg ønsker å dele min erfaring med jobb innen lys som behandlingsmetode.

Jeg synes det ville være spennende å dele tiden min mellom klinikkkarbeid og det å kunne være med på å gjøre en forskjell i en jobb der jeg kan diskutere og dele kunnskap og erfaring ved å holde foredrag og diskutere det jeg brenner for med andre kollegaer.

Tider

Undervisning af Anne Kaas Iversen

3. & 4. Oktober 2020
kl. 10 - 16, i alt 12 timer.

(+ 2 OnlineUndervisning hvis du ikke allerede har viden om AuriculoTerapi)

Priser


Normal pris:

DKK 2900,00

Medl. af AkupunkturAkademiet:
DKK 2800,00

 


Hvor henne?

Dette kursus kan kun tages i København.

Kurser og uddannelser

Er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller blot starte med et kursus, så læs mere her.

Det siger vores kunder
Uddannelse og kurser ved Rikke Godthjælp er det bedste jeg har gjort for min klinik.Jeg får langt bedre og hurtigere resultater med øreakupunktur og den massive viden jeg har fået igennem årene, hos Rikke.Kvaliteten af undervisning via e-læring, spændende og overskueligt uddannelses-materiale, samt support via et kæmpe netværk af kollegaer fra flere lande, er uvurderlig og helt unikt for denne omfattende uddannelse.Rikke holder sig altid opdateret inden for øreakupunktur og deler gerne al viden med hendes elever og kollegaer.Rikke er virkelig dygtig, autentisk, hjertevarm og professionel til fingerspidserne.Forever fan - Vibeke Louise Findal Jensen.Ejer af KliniQ - Findal Akupunktur
Vibeke Louise Findal J.
Rikke er en fantastisk behandler. Dybt seriøs, omfavnende, klog og hun 'scanner' hele kroppen for at sætte ind i de rigtige steder. Rikke har bl.a. hjulpet mig af med en hel del nervesmerter efter en operation, som ingen andre kunne få bugt med. Jeg har stor respekt for hendes kunnen, og så er hun et helt vidunderligt menneske, som jeg har nydt at være i hænderne på. De bedste anbefalinger herfra!
Mette T.
Professionel, engageret, empatisk og behandling, der hjælper
Lone I.
Jeg har gået hos Rikke i over 10 år. Hun er den mest kompetente behandler, jeg til dato har mødt. Jeg er opereret for diskusprolaps, og bøvler ud over det, med angst efter et overfald for flere år tilbage, samt musearm bl.a pga kontorarbejde. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre, hvis Rikke pludselig stoppede med at behandle - hun har reddet mig mange gange!! Jeg anbefaler hende til ALLE, næsten uanset hvad det omhandler.
Charlotte S.
Rikke er professionel og varm. Jeg bliver taget alvorligt, hørt og forstået. Jeg har haft gavnlig effekt på alt fra træt amme-arm til psykiske ubalancer. Mine børn er blevet behandlet mod myggestik og traumer i kroppen. Rikke hedder hjemme hos os "den søde læge med stikke-kiks". Jeg har haft positiv gavn af Rikke i over 15 år.
anemona Probert P.
Jeg er blevet behandlet af Rikke igennem mange år efterhånden Indledningsvis kom jeg på grund af trigeminus neuralgi, som gav mig smerter og medførte et stort medicinforbrug. Rikke hjalp mig af med medicinen, og det er flere år siden jeg har haft smerter. Jeg får nu vedligeholdede behandlinger mod kæbespændinger.Rikkes behandlinger og omsorg hjalp mig gennem en svær periode, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Rikke Maribo S.
Igennem 2 år har jeg fået behandlinger af Rikke Godthjælp og jeg kan ikke anbefale hende varmt nok. Udover at være super empatisk, lyttende og god til at skabe ro og tryghed i behandlingen af en klient som har døjet med angst (også for nåle) og kroniske smerter i en årrække, er hendes professionelle kompetencer og indsigt i sit felt helt uden sammenligning. Hun har konkret hjulpet mig med at komme helt ud af smerte-medicin, jeg har færre migræner og min psoriasis er blevet mindre. Slutteligt har hun også hjulpet med generelle ryg og nervesmerter som ingen anden type behandling nogen sinde har kunnet.Jeg har den største tillid til hendes kompetencer. Tak Rikke for det du har gjort for mig.
Signe V.
Rikke er en fantastisk dygtig akupunktør!! Jeg anbefaler hende hermed på det varmeste til alle, der måtte have brug for akupunkturbehandling.
Bodil M.
Rikke har behandlet mig for psoriasis og allergi med stor succes! Er i dag stort set fri for alle tidligere gener, uden brug af supplerende medicin og lægemidler - stik imod hvad læger og dermatologer ellers havde stillet i udsigt.Altid sød, smilende og nærværende behandling - kan kun anbefales!
Stefan K. H.
Jeg har gået hos Rikke i en længere periode for betændelse i brystkassen. Hun er den eneste, der har formået at kunne afhjælpe det, hverken læger, fysioterapi eller andet har tidligere virket.Jeg kan varmt anbefale klinikken og Rikke.
Kristian A.
Har nu gået ved Rikke Godthjælp i en kortere periode til behandling for migræne, allergi og smerter i nakke samt lænd. Det er zoneterapi og akupunktur for både krop og sjæl. Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke - jeg er næsten lige begyndt og er langtfra færdig. Glæder mig allerede til de næste behandlinger - det hjælper!!!Kærlig hilsenChristine W.
Ji W.
Fantastisk dygtig akupunktør!!!Jeg kom til Rikke Godthjælp efter at have set et indslag i TV med hende. Jeg fik behandling for kvalme i forbindelse med graviditet, resultatet af behandlingen var så overvældende posetiv og jeg havde en fantastisk graviditet med ganske få behandlinger for de forskellige andre ubehag der opstod. Siden 2010 har jeg således fået afhjulpet astma, eksemer og allergi. Rikke kan hjælpe med alt hvad jeg har haft a helbredsproblemer siden. Når jeg har stress og andre mere mentale situationer forsvinder de også med hjælp fra Rikke Godthjælp. Anbefaler på det varmeste!
Helle C.
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev
Du har valgt nyhedsbrev omkring vores behandlinger
Her finder du klinikken
GODTHJÆLP flytter. Pr. 16. september finder du os på Sortedams Dosseringen 59, 2100 København Ø