Akupunktur reducerer gener ved myggestik

Home/Akupunktur reducerer gener ved myggestik

Akupunktur reducerer gener ved myggestik

Det lyder skørt, men det er faktisk sandt. Rigtig mange har glæde af en årlig behandling i forsommeren for at nedsætte generne fra myggestik. En akupunkturbehandling kan ikke sikre, at du slet ikke får myggestik. Men er du en af dem, der er modtagelig for denne behandling, får du færre stik, og dem, du får, hæver ikke op og klør mindre eller slet ikke.

Behandlingen består af to behandlinger inden for en uge. Der sættes kun to nåle, en i hver fod, og der sættes strøm til nålene. Bare rolig, det gør ikke ondt. Det føles som en summen i anklen.

Kineserne siger, at behandlingen vender blodstrømmen, men det skal ikke forstås bogstaveligt. Nyren er i den taoistiske forståelse blandt andet med til at regulere hvide og røde blodlegemer. Det punkt, der benyttes, er med til at styrke yin i kroppen. Det vil sige, at det køler blodet og dermed kroppen. Myggestik skal ses som varme. De er røde, klør og hæver op, så ved at behandle dette punkt køler vi blodet og dine myggestik, så de ikke klør og hæver op.

 

Vil du bestille tid, er du velkommen til at ringe på tlf. 25 11 45 41.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Hør mere om vores behandlinger og bliv underrettet som den første, når vi får nye behandlere, indfører nye behandlingsmetoder eller der kommer gode tilbud.

Du er hermed tilmeldt!