Om Anne Kathrine Lodberg

Kosmetisk AnsigtsAkupunktur  ·  Akupunktur  ·  BindevævsMassage

Jeg er uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i København i februar 2014. Min indgangsvinkel til akupunkturen har været den kosmetiske del af akupunkturen. Jeg har længe været fascineret af skønhed, og i den kosmetiske akupunktur går skønhed og sundhed hånd i hånd, hvilket tiltaler mig utroligt meget. Sundhed er ganske enkelt smukt. Og arbejder man på den ene del, må den anden nødvendigvis også følge med.

I den kosmetiske akupunktur kommer man spadestikket dybere end i de mere almindelige kosmetiske behandlinger, man får hos kosmetologer, samtidig med at man går helhedsorienteret til behandlingen. Det handler ikke kun om lokal behandling med nåle i rynkerne, men også om kost, motion og livsstil.

Når man får kosmetisk akupunkturbehandling hos mig, får man altså en holistisk behandling, som giver et mere vedvarende resultat, end det man får ved gængse kosmetologer. En sidegevinst er, at man samtidig bliver sundere.

Læs om mine behandlinger her

Fokus i min uddannelse har hele tiden været den kosmetiske akupunktur, som kan give utrolige resultater, uden at man skal lægge sig under kniven eller risikere voldsomme bivirkninger.

Jeg afsluttede min 2 ½-årige akupunkturuddannelse med speciale i kosmetisk akupunktur, og jeg har yderligere dygtiggjort mig inden for feltet ved blandt andet at studere akupunktur på Chengdu Hospitalsuniversitet i Kina. Og færdiggjort kursus i koreansk facelift i L.A. USA hos Dr. Med. Myung Hwa Chung fra SAMRA, University of Oriental Medicin, L.A.

Uddannelse og kurser:
2014: Uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet med speciale i kosmetisk akupunktur, 2 ½-årig uddannelse.
2014: Praktisk kursus i koreansk facelift hos Dr. Myung Hwa Chung fra SAMRA, University of Oriental Medicin, LA, USA.
2013: Studeret akupunktur ved Chengdu Universitetshospital i Kina.

Efteruddannelseskurser:
Kosmetisk akupunktur ved Michael Jensen og Torben Pedersen, Akupunkturklinikken Søborg.
Kosmetisk akupunktur og guasha ved akupunktør Judith Stage, indehaver af Klinik for Klassisk og Kosmetisk Akupunktur.

 

 

 

AKL_Diplom_LA